Ga terug naar overzicht

Mis Poes (2+)

Nat. Voorleesdagen 2019

Categorie: Jeugd/familie, Te gast
Datum: 26 JAN 2019Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 10:30Prijs: € 6.50, inclusief drankje

Marie is een lapjeskat. Ze heeft de mooiste lapjes van de straat. Maar op een ochtend wordt ze wakker en zijn al haar mooie lapjes verdwenen. Waar zijn de lapjes gebleven? Marie gaat op zoek bij alle huizen in de straat. Ze komt allerlei huizen en dieren tegen, maar zal ze ook haar lapjes terug vinden?

Mis Poes! Is een leuke voorstelling, georganiseerd door Bibliotheek Noordwest Veluwe en gemaakt voor de Nationale Voorleesdagen 2019. De voorstelling is een eigen vertelling van Laros & De Jong Beeldmakerij, waarbij het prentenboek van het jaar – ‘Een huis voor Harry’ van Leo Timmers – tot inspiratie heeft gediend.

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Kruistocht in Spijkerbroek

Nat. Jeugd Musical Theater

Beleef het tijdloze avontuur van Kruistocht in Spijkerbroek als familiemusical! Naar het beroemde boek van Thea Beckman, voor iedereen vanaf 7 jaar. Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, bekend van Oorlogswinter en Peter Pan.

Vr
22 Feb
19:00
Jeugd/familie

Ernst, Bobbie en de Rest (4+)

Geklungel in de Jungle

Ernst en Bobbie moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis.

Za
02 Mrt
13:30
Jeugd/familie

Nijntje op de fiets (2+)

Marianne van Houten

Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad, ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis. De voorstelling is geschikt voor de allerkleinsten: een mooie eerste kennismaking met theater.

Wo
01 Mei
14:30
Jeugd/familie