Ga terug naar overzicht

Murder Ballad

21.00 uur

Categorie: Muziek, Toneel
Datum: 22 MEI 2021Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 21:00Prijs: € 26,50 incl. drankje

Sara (Vajèn van den Bosch) is een ambitieuze, levenslustige twintiger, die niets van het leven wil missen. Na een stormachtige relatie met de ruige Tom (Jonathan Demoor) ontmoet ze de veel rustigere en stabielere Michael (Buddy Vedder). Ze trouwen en krijgen een dochtertje. Maar na jaren gaat het knagen, heeft ze wel de juiste keuze gemaakt en past de rol van jonge moeder haar wel? Als ze dan Tom weer tegen het lijf loopt, laait de passie van vroeger weer op.

De Off-Broadway hit 'Murder Ballad' is een doorgecomponeerde rockmusical waarin de mysterieuze verstelster (Cystine Carreon) het publiek meeneemt in het verhaal van Sara. Eén ding is zeker: voor één iemand loopt het fataal af. Maar de vraag is, wie is het slachtoffer en wie is de dader?

Kaartverkoop is op dit moment niet beschikbaar.

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Murder Ballad - 19.00 UUR

Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder e.a.

De Off-Broadway hit 'Murder Ballad' is een doorgecomponeerde rockmusical waarin de mysterieuze verstelster het publiek meeneemt in het verhaal van Sara. Eén ding is zeker: voor één iemand loopt het fataal af. Maar de vraag is, wie is het slachtoffer en wie is de dader?

Za
22 Mei
19:00
Muziek,
Toneel

3JS

Heroes of Music Unplugged - 21.00 uur

Na het succes van de Heroes of Music tour van 2018 en met het oog op de anderhalve-meter-regels, hebben de 3JS besloten hun programma voor 2021 om te gooien.Met een akoestische band zullen ze met een nieuwe Heroes Of Music Unplugged show door het land trekken.

Za
03 Jul
21:00
Muziek