Ga terug naar overzicht

Nasrdin Dchar

DAD

Categorie: Toneel
Datum: 27 OKT 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 21,00

Persoonlijk, urgent en actueel

Hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? Een nieuw leven in dit leven. In deze tijd. Het vaderschap is voor Nasrdin ook een confrontatie met zijn roots en hoe belangrijk die voor hem zijn. Welke elementen van het land, de cultuur, het geloof van zijn ouders - al die dingen die hij zo vanzelfsprekend heeft meegekregen in zijn opvoeding ‐ gaat hij overdragen op zijn kind?

DAD is een avond met de energie van een aanstaande vader. Die het ene moment in de wolken is en het volgende doodsbang voor de wereld waarin hij zijn kind ter wereld laat komen.

DAD is een voorstelling over vaderschap. Over generaties. Over emigratie. Over toen, nu en straks. Over hier en daar. Over angst. Over liefde!

DAD is zijn meest persoonlijke, urgente en actuele voorstelling tot nu toe. Nasrdin: ‘Mijn bedoeling was om een persoonlijk verhaal te vertellen, over een onderwerp dat mij na aan het hart ligt, op een manier die mensen in hun hoofd én in hun hart zou raken. Met emotie, openhartig en vooral met veel humor. Ik ben er heel trots op dat dat, gezien alle mooie recensies en de overweldigende reacties van mensen die de voorstelling inmiddels hebben gezien, aardig is gelukt!’


Dchar spreekt in DAD recht uit het hart en blijft dicht bij zichzelf. De Telegraaf ****
  
‘DAD’ van Nasrdin Dchar gaat ons allemaal aan. NRC ****
  
Een liefdevolle, afwisselend grappige en licht melancholische voorstelling, met aandacht voor kleine details naast grote thema's. de Volkskrant ****

www.nasrdindchar.nl

 

Lees meer

Theaterrestaurant De Fabriek

Op alle theateravonden kunt u voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten in ons speciale theaterrestaurant De Fabriek.
Of kom genieten van ons borrelarrangement: in de pauze, of wanneer er geen pauze is nadien, meteen aanschuiven aan uw eigen tafel met hapjes bij uw (pauze)drankje. Laat u verrassen en geniet…
Wij raden u aan een tafel te reserveren via de button of 088-850 77 66.
Klik hier voor meer info & menu

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

Ik reserveer voor *
captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Debby Petter

In mijn hoofd

Debby Petter speelt een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. Zij wil dat hij hulp zoekt. Maar doet hij dat? Kwetsbaar en onzeker vertelt zij haar verhaal. Van begin tot eind sleept ze je mee in een andere wereld. Precies zoals theater bedoeld is.

Do
11 Jan
20:15
Toneel

Eric Corton

Ma, naar het boek van Hugo Borst

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait 'meneer Alzheimer' de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? 'Ma' is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis.

Za
10 Feb
20:15
Toneel

Julika Marijn

Uit verdriet geboren

Een leven voor de kunst en de kunst van het leven. Marijn duikt in het leven van Helene Kröller-Müller die met haar uitzonderlijke collectie het Kröller-Müller Museum op de Veluwe realiseerde. Een andere kijk op nalatenschap en kunst.

Do
08 Mrt
20:15
Toneel