Ga terug naar overzicht

Nationaal Jeugd Jazz Orkest

o.l.v. Anton Goudsmit

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 30 SEP 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 13,50

Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) is een bigband van 20 muzikale toptalenten en wordt ook wel het 'Jong Oranje' van de jazz genoemd. Gitarist, componist en bandleider Anton Goudsmit is de artistiek leider en dirigent van het NJJO in 2017 en 2018. Hij is bekend van o.a. New Cool Collective en The Ploctones. Onder zijn leiding doorlopen de 20 supertalenten een bigband-coaching traject dat gekoppeld wordt aan praktijkervaring on stage, zoals het concert van vanavond!

www.njjo.nl

www.antongoudsmit.nl

Lees meer

Theaterrestaurant De Fabriek

Op alle theateravonden kunt u voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten in ons speciale theaterrestaurant De Fabriek.
Of kom genieten van ons borrelarrangement: in de pauze, of wanneer er geen pauze is nadien, meteen aanschuiven aan uw eigen tafel met hapjes bij uw (pauze)drankje. Laat u verrassen en geniet…
Wij raden u aan een tafel te reserveren via de button of 088-850 77 66. 
Klik hier voor meer info & menu

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

Ik reserveer voor *
captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Gelders Fanfare Orkest

Nieuwjaarsconcert

Tijdens het Nieuwjaarsconcert zal deze Gelderse topfanfare zich weer van z’n beste kant laten zien. Ook de winnaar van de Jonge Solisten-auditie krijgt de kans zich tijdens dit concert als solist aan het publiek te presenteren. Dat wordt gegarandeerd een uitverkochte zaal!

Za
13 Jan
20:15
Klassiek,
Muziek

Nederpop All Stars

Henk Temming, Erik Mesie e.a.

De jaren ’80 herleven in het theater met dit concert van de Nederpop All Stars. Ze nemen je mee op een muzikale road trip langs legendarische Nederpopklassiekers en ze vertellen smeuïge verhalen van onderweg. Met Erik Mesie (Toontje Lager) en Henk Temming (Het Goede Doel).

Za
17 Mrt
20:15
Muziek