Ga terug naar overzicht

Nationaal Theaterweekend

Blind date - Muziek

Categorie: Muziek
Datum: 25 JAN 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 10,00

 Veluvine doet voor het eerst mee aan het Nationaal Theaterweekend! Het Nationaal Theaterweekend is in het leven geroepen om iedereen de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met het theater. Dit jaar is de slogan #wieneemjijmee?

In dit weekend zijn er twee avondvoorstellingen met een toegangsprijs van slechts €10,00 per kaartje, exclusief drankje. Op 18 november maken we het exacte programma bekend, maar u kunt nu al blind-date kaarten kopen. Zo bent u verzekerd van een plekje en een mooie avond uit.

Een tipje van de sluier: op op 25 januari muziek met herkenbare hits. Bestel alvast uw blind-date kaarten. We hebben ook aan speciale rondleidingen, kinderactiviteiten en meer spannends. Een feestje dus!

Entree voor slechts € 10,00 - Geen drankje inbegrepen.

Lees meer

Pauze- of Naborrel- arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het borrelarrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Naborrel- arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Nationaal Theaterweekend

Blind date - Toneel

Veluvine doet mee aan het Nationaal Theaterweekend! In dit weekend zijn er twee avondvoorstellingen met een toegangsprijs van slechts €10,00 per kaartje. Een tipje van de sluier: op 24 januari kunt u toneel met twee grote acteerkanonnen verwachten.

Vr
24 Jan
20:15
Toneel