Ga terug naar overzicht

Nationaal Theaterweekend

Blind date - Toneel

Categorie: Toneel
Datum: 24 JAN 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 10,00

 Veluvine doet voor het eerst mee aan het Nationaal Theaterweekend! Het Nationaal Theaterweekend is in het leven geroepen om iedereen de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met het theater. Dit jaar is de slogan #wieneemjijmee?

In dit weekend zijn er twee avondvoorstellingen met een toegangsprijs van slechts €10,00 per kaartje, exclusief drankje. Op 18 november maken we het exacte programma bekend, maar u kunt nu al blind-date kaarten kopen. Zo bent u verzekerd van een plekje en een mooie avond uit.

Een tipje van de sluier: op 24 januari Toneel met twee grote acteerkanonnen! Bestel alvast uw blind-date kaarten. We hebben ook aan speciale rondleidingen, kinderactiviteiten en meer spannends. Een feestje dus!

Entree voor slechts € 10,00 - Geen drankje inbegrepen.

Lees meer

Pauze- of Naborrel- arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het borrelarrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Naborrel- arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht