Ga terug naar overzicht

Nationaal Theaterweekend op 24 t/m 26 jan 2020

Acteurs Jon van Eerd, Naidjim Severina en Niek Roozen en zangeres Lakshmi zijn dit jaar de vier ambassadeurs van de 5de editie van het Nationaal Theaterweekend dat plaatsvindt op 24, 25 en 26 januari 2020. Tijdens dit weekend krijgen de bezoekers de kans om in ongeveer tachtig Nederlandse theaters verschillende voorstellingen te bezoeken voor slechts 10 euro. Vanaf maandag 18 november start de kaartverkoop en staat de programmering online.

Theater beleef je samen en zeker tijdens het Nationaal Theaterweekend. Theater is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: voor slechts €10,- bezoek je een van de 300 voorstellingen en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater bijvoorbeeld, meet & greets, afterparty’s, workshops en rondleidingen. Het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen.

In Veluvine kan men op 24 januari de toneelvoorstelling Een goed mens met acteerkanonnen Jules Croiset en Victor Reinier bezoeken. Op zaterdag 25 januari kan iedereen komen genieten van Sounds of Silence met Jop Wijlacker en Dennis Kolen. De extra activiteiten worden later bekend gemaakt.


Ga terug naar overzicht