Ga terug naar overzicht

Nederpop All Stars

Zelfs je naam is mooi

Categorie: Muziek
Datum: 23 NOV 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 10,00

Tijd voor een avond vol Nederpopklassiekers aangevuld met hedendaagse popsongs met de Nederpop All Stars. Muzikaal Grootmeester Henk Westbroek gaat deze keer mee op tournee. Zo bent u verzekerd van ‘Zelfs je naam is mooi’ en ‘Vriendschap’ in de allerbeste versie.

Alle bandleden van All Stars zijn stuk voor stuk topmuzikanten. Stefan de Kogel is de geliefde en charismatische bandleadzanger en heeft zijn sporen in de Nederpop ruimschoots verdiend. De muzikanten staan aan de wieg van vele Nederlandse klassiekers en zijn samen goed voor bijna tien Top2000 noteringen! De stoelen gaan de zaal uit; dus u moet bijna wel meedansen tijdens dit sta-concert!

Deze voorstelling is onderdeel van de Veluvine feestweek. Kaarten voor alle voorstellingen in de feestweek zijn verkrijgbaar vanaf onze previewavond op 18 september 2019.

Zang: Stefan de Kogel (Soldaat van Oranje / Jersey Boys)
Drums: Luc de Bruin (Alderliefste)
Gitaar: Sander van Herk (Het Goede Doel)
Bas: Robert Kramers (Alderliefste)
Toetsen: Erik de Nood (o.a. Flamin' Stars en Postman)
Speciale gast: Henk Westbroek 

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

The Story of George Michael

Charly Luske

Op veler verzoek komen Charly Luske en zijn steengoede live-band terug met het programma waarin zij de grootste hits en het verhaal van George Michael brengen. Met songs als Freedom, Faith en Careless Whisper staan zijn voor het eerst in Veluvine en zal de zaal op zijn kop worden gezet  

Vr
11 Okt
20:15
Muziek

The LSB Experience

Beatles & Beyond

De mannen van The LSB Experience zijn enorme Beatlesfans en spelen al jaren met groot succes op het grootste Beatlesfestival in de VS. Nu komen ze voor een avondlang muziekplezier naar Nunspeet. Virtuoos gespeeld, prachtig gezongen en afgewisseld met de verhalen achter de songs. 

Za
14 Mrt
20:15
Muziek