Ga terug naar overzicht

Nieuw bekend gezicht PR & Projecten

Afgelopen maandag is het team van Veluvine uitgebreid met een nieuwe collega. Deze collega krijgt een nieuwe functie binnen het team, maar is zelf een bekend gezicht binnen Veluvine! Harriet Vijsma is per 1 september gestart als Coördinator PR & Projecten.

Harriet heeft in het verleden ook bij onze culturele stichting gewerkt, eerst als vrijwilliger en later als toegewijd collega. Enkele jaren geleden koos ze voor een nieuwe uitdaging als Babs bij de gemeente Nunspeet in combinatie een een baan bij collega St. Welzijn Nunspeet, ook in Veluvine.

Terug van weggeweest gaat Harriet nu binnen Veluvine aan de slag met het oppakken van diverse activiteiten en evenementen binnen Veluvine. Met de Previewavond, een familiefestival, 10 jaar Veluvine en de Kerstpakkettenmarkt voor Bedrijven staat er zeker al genoeg op de planning. 

"Ik heb enorm veel zin om Veluvine nog verder op de kaart te gaan zetten. De afgelopen 10 jaar heb ik alles van dichtbij meegemaakt en ik voel me erg verbonden met het gebouw, haar medewekers en het publiek. Op naar nog meer mooie jaren waarin Cultureel Centrum Veluvine verder zal opbloeien.'

Foto: Harriet Vijsma samen met directeur Hannelore Leusink-Bosch, Veluvine pioniers vanaf het begin!


Ga terug naar overzicht