Ga terug naar overzicht

Nieuwe maatregelen voor Veluvine

Beste bezoeker,

Naar aanleiding van de afgekondigde corona-maatregelen van 13 oktober zullen diverse activiteiten binnen Veluvine worden stopgezet, geannuleerd of verplaatst. Veluvine blijft als cultureel centrum met diverse participanten geopend en zal zich inzetten om die activiteiten die doorgaan, op verantwoorde en veilig manier te laten plaatsvinden.

Werk te verrichten
Voor ons team is er veel werk te verrichten om in eerste instantie voor de periode van 4 weken, tot 11 november a.s. duidelijkheid te creëren. Wij zijn met vele partijen in overleg en proberen zo snel mogelijk met antwoorden te komen. Kijkt u voor activiteiten van derden ook op de communicatiekanalen van de organisatoren.

Theater
Vanaf 14 oktober vervalt de ontheffing voor de theaters en zijn er maximaal 30 personen toegestaan in elke publieke ruimte. We zijn daarom genoodzaakt om wellicht een groot deel van onze programmering tot en met 11 november te annuleren of te verplaatsen. Het draaien van de meeste voorstellingen voor een dergelijk klein publiek is gewoonweg niet haalbaar. We zijn hierover druk in overleg met artiesten en impresario’s.
Bezoekers van onze theatervoorstellingen ontvangen zo spoedig mogelijk bericht met meer informatie. Hoe snel dit zal zijn, kunnen wij op dit moment nog niet inschatten. Wij vragen om je geduld en begrip.

Filmvoorstellingen
Het Filmhuis van Veluvine kan ondanks de aangescherpte maatregelen wel doorgaan. Bezoekers met kaarten voor de filmvertoningen kunnen nog steeds terecht in de Nestlézaal van Veluvine. Daar is al een geruime tijd ruimte gemaakt voor maximaal 20 bezoekers op 1,5 meter afstand.

Overige activiteiten
Veluvine is geopend en diverse lessen, vergaderingen en cursussen van onze participanten zullen, met inachtneming van de maatregelen, doorgaan. Ook de bibliotheek is geopend en diverse sportactiviteiten vinden plaats in onze sportzalen. Contactsporten voor volwassenen kunnen echter geen doorgang vinden en ook onze horeca is tot 11 november gesloten. Wij betreuren uiteraard dat veel van onze (culturele) activiteiten geen doorgang kunnen vinden, maar blijven positief kijken naar wat wel mogelijk is.


Blijf gezond en pas goed op elkaar!

Team Veluvine


Ga terug naar overzicht