Ga terug naar overzicht

Brochure '18/'19 bij de drukker!

Noteer 12 mei in de agenda

Het nieuwe programma voor het komende jaar zit weer helemaal in elkaar! Deze week is alle informatie de deur uitgegaan naar onze drukker Grafisch Bedrijf Bokhorst. Vanaf zaterdag 12 mei zijn de programmabrochures beschikbaar en kunnen de kaarten voor de voorstellingen besteld worden. 

De Vrienden van Veluvine hadden de primeur! Zij hebben deze week al de digitale versie van de programmabrochure ontvangen en mogen ook al vervroegd kaarten bestellen. Wil jij ook zo in de watten gelegd worden? Word dan Vriend van Veluvine en profiteer!

Artiesten
Dit jaar heeft Veluvine weer een gevarieerd programma samengesteld! Met bekende namen zoals Angela Groothuizen en Rapalje, maar ook met bijzondere nieuwe namen! Met meer dan 60 voorstellingen zit er vast wel wat leuks bij!

Kassa Veluvine
Op zaterdag 12 mei is de kassa van Veluvine van 10:00 tot 15:00 geopend!

Verspreiding
Onze Veluvine ambassadeurs verspreiden de brochures vanaf 12 mei huis aan huis in de gemeente Nunspeet. Uiteraard zijn de brochures vanaf 12 mei ook verkrijgbaar bij onze receptie en diverse regionale verspreidingspunten zoals Boekhandel Osinga en VVV Nunspeet/ Epe en Elburg. Ook versturen we via sovial media een interactieve bladerbare digitale brochure welke u ook vanaf 12 mei kunt terugvinden op onze website.  


Ga terug naar overzicht