Ga terug naar overzicht

Het Verschrikkelijke Symfonieorkest

De Stijl bigband

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 19 AUG 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 10,00, t/m 30 jaar € 7,50

De voor de Muziekzomer samengestelde De Stijl bigband viert met u dat de Nederlandse kunststroming De Stijl 100 jaar bestaat. Zij voeren o.a. het door Piet Mondriaan geïnspireerde werk op van componist Louis Andriessen. De spontane energie van de boogiewoogie, flinke contrasten, luisterspelletjes, disco-basloopjes en andere muzikale verrassingen zorgen voor een intense muziekbeleving!

Lees meer

Muziekzomerdiner

Aansluitend aan de avondvoorstelling kunt u vanaf 18.00 uur plaatsnemen in het theaterrestaurant De Fabriek (met zonnig buitenterras).

U kunt genieten van een drie-gangen Muziekzomerdiner à € 23,50 of een speciale dagschotel à € 15,95. Wij raden u aan een tafel te reserveren via de button of 088-850 77 66.
Klik hier voor meer info

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

Ik reserveer voor *
captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

De Toverfluit (6+)

Frank Groothof en B.O.O.M.

Een remake van de bekende en geprezen familieopera De Toverfluit voor kinderen, met de beste jonge musici en zangers van het moment! Mozarts Die Zauberflöte is een van de meest beluisterde opera’s. De opera is bewerkt naar 70 minuten vol vrolijke muziek, spanning en humor. Een onvergetelijke theaterbeleving!

Za
12 Aug
15:00
Jeugd/familie,
Muziek

Nationaal Jeugd Jazz Orkest

o.l.v. Anton Goudsmit

Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) is een bigband van 20 muzikale toptalenten. Onder leiding van gitarist, componist en bandleider Anton Goudsmit (New Cool Collective) doorlopen de 20 supertalenten een bigband-coaching traject dat gekoppeld wordt aan praktijkervaring on stage, zoals het concert van vanavond!

Za
30 Sep
20:15
Klassiek,
Muziek

Ebonit Saxofoon Quartet

Randmeerconcert

Het internationale Ebonit Saxofoon Kwartet (Nederlands, Duits en Pools) is een jong en sprankelend ensemble, opgeleid aan het Amsterdams Conservatorium. Het programma omvat werken van Mendelssohn, Mozart, en Piazzolla. De vier composities uit het programma hebben één ding gemeen: heimwee!

Zo
26 Nov
14:00
Klassiek,
Muziek