Ga terug naar overzicht

De Toverfluit (6+)

Frank Groothof en B.O.O.M.

Categorie: Jeugd/familie, Muziek
Datum: 12 AUG 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 15:00Prijs: € 6,00

Een coproductie van Frank Groothof Muziektheater en B.O.O.M.! (Bold Opera On the Move)

Een remake van de bekende en geprezen familieopera De Toverfluit voor kinderen, met de beste jonge musici en zangers van het moment? Die ziet u tijdens de Muziekzomer! Mozarts Die Zauberflöte is een van de meest beluisterde opera’s. Iedere aria wordt beschouwd als een klassieker. De oorspronkelijke 2,5 uur durende opera wordt teruggebracht tot circa 70 minuten vol vrolijke muziek, spanning en humor.

De opera vertelt over Pamino, die de lieve prinses Pamina wil redden van een boze tovenaar. Pamino krijgt van de Koningin van de Nacht een toverfluit die hem beschermt tegen angst en gevaar. Samen met de antiheld Papageno, die eigenlijk liever vogeltjes vangt dan het avontuur zoekt, gaat de prins op weg om Pamina te bevrijden. Het wordt een gevaarlijke onderneming waarin de dapperheid van beide vrienden zwaar op de proef wordt gesteld.

Voor zowel kinderen als hun (groot)ouders een onvergetelijke theaterbeleving en een zeer effectieve kennismaking met het genie van Mozart en het fenomeen opera.

Lees meer
Ga terug naar overzicht