Ga terug naar overzicht

De Toverfluit (6+)

Frank Groothof en B.O.O.M.

Categorie: Jeugd/familie, Muziek
Datum: 12 AUG 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 15:00Prijs: € 6,00

Een remake van de bekende en geprezen familieopera De Toverfluit voor kinderen, met de beste jonge musici en zangers van het moment! Mozarts Die Zauberflöte is een van de meest beluisterde opera’s. De oorspronkelijke 2,5 uur durende opera wordt teruggebracht tot circa 70 minuten vol vrolijke muziek, spanning en humor. Een onvergetelijke theaterbeleving!

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Cliffhanger (9+)

Groen & van Lien

Cliffhanger is het verhaal van John, een held die niet weet dat hij de held is. Een anti-held. Een saaie man, met een saai leven. Totdat Monica, de koffiejuf, in zijn leven komt. Dan gaat alles in het leven van John op de kop.

Vr
23 Feb
19:00
Jeugd/familie

Buiten de Lijntjes (6+)

Theatra vof

Als op een dag een nieuwe buurvrouw naast de familie Lijntje komt wonen, verandert alles! Buiten de lijntjes’ is een humoristische voorstelling met weinig tekst, over patronen en het durven doorbreken ervan. Want wat gebeurt er als je een keer niet binnen de lijntjes blijft?

Zo
25 Mrt
14:30
Jeugd/familie

Geheim van de Wilg (4+)

Krijt

Het geheim van de wilg is een poppenspelvoorstelling over wijze dieren, over de kringloop van de natuur én over een nieuw begin. Een natuursprookje over een nieuwsgierig meisje.

Zo
06 Mei
14:30
Jeugd/familie