Ga terug naar overzicht

Intercontinental Ensemble

Sterren uit alle streken

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 08 AUG 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 7,50, t/m 30 jaar € 5,00

Intercontinental is terug, maar nu met strijkersversterking! Tijdens de vorige Muziekzomer lieten de musici van het Intercontinental Wind Quintet horen wat ze allemaal konden, en kregen daarvoor veel waardering van het publiek. Als nonet kunnen ze nog veel meer, en dat zullen ze deze avond zeker laten horen.

Lees meer

Muziekzomerdiner

Aansluitend aan de avondvoorstelling kunt u vanaf 18.00 uur plaatsnemen in het theaterrestaurant De Fabriek (met zonnig buitenterras).

U kunt genieten van een drie-gangen Muziekzomerdiner à € 23,50 of een speciale dagschotel à € 15,95. Wij raden u aan een tafel te reserveren via de button of 088-850 77 66.
Klik hier voor meer info

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

Ik reserveer voor *
captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Nationaal Jeugd Jazz Orkest

o.l.v. Anton Goudsmit

Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) is een bigband van 20 muzikale toptalenten. Onder leiding van gitarist, componist en bandleider Anton Goudsmit (New Cool Collective) doorlopen de 20 supertalenten een bigband-coaching traject dat gekoppeld wordt aan praktijkervaring on stage, zoals het concert van vanavond!

Za
30 Sep
20:15
Klassiek,
Muziek

Ebonit Saxofoon Quartet

Randmeerconcert

Het internationale Ebonit Saxofoon Kwartet (Nederlands, Duits en Pools) is een jong en sprankelend ensemble, opgeleid aan het Amsterdams Conservatorium. Het programma omvat werken van Mendelssohn, Mozart, en Piazzolla. De vier composities uit het programma hebben één ding gemeen: heimwee!

Zo
26 Nov
14:00
Klassiek,
Muziek

Gelders Fanfare Orkest

Nieuwjaarsconcert

Tijdens het Nieuwjaarsconcert zal deze Gelderse topfanfare zich weer van z’n beste kant laten zien. Ook de winnaar van de Jonge Solisten-auditie krijgt de kans zich tijdens dit concert als solist aan het publiek te presenteren. Dat wordt gegarandeerd een uitverkochte zaal!

Za
13 Jan
20:15
Klassiek,
Muziek