Ga terug naar overzicht

Muzikale Bloedverwanten

Dansprogramma met Elle van Poucke

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 18 AUG 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 10,00, t/m 30 jaar € 7,50

Drie bloedverwanten staan garant voor een zinnenprikkelende avond! Ella van Poucke is dit seizoen young artist in residence (yair) bij het NJO. Ze is een buitengewoon getalenteerd celliste die op vele internationale podia heeft gespeeld. Haar broer Nicolas heeft als pianist vele prijzen gewonnen en jongste telg Timothy danst sinds dit seizoen bij het Nationaal Ballet. Dit programma is een langgekoesterde wens die nu in vervulling gaat!

Lees meer

Muziekzomerdiner

Aansluitend aan de avondvoorstelling kunt u vanaf 18.00 uur plaatsnemen in het theaterrestaurant De Fabriek (met zonnig buitenterras).

U kunt genieten van een drie-gangen Muziekzomerdiner à € 23,50 of een speciale dagschotel à € 15,95. Wij raden u aan een tafel te reserveren via de button of 088-850 77 66.
Klik hier voor meer info

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

Ik reserveer voor *
captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Nationaal Jeugd Jazz Orkest

o.l.v. Anton Goudsmit

Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) is een bigband van 20 muzikale toptalenten. Onder leiding van gitarist, componist en bandleider Anton Goudsmit (New Cool Collective) doorlopen de 20 supertalenten een bigband-coaching traject dat gekoppeld wordt aan praktijkervaring on stage, zoals het concert van vanavond!

Za
30 Sep
20:15
Klassiek,
Muziek

Ebonit Saxofoon Quartet

Randmeerconcert

Het internationale Ebonit Saxofoon Kwartet (Nederlands, Duits en Pools) is een jong en sprankelend ensemble, opgeleid aan het Amsterdams Conservatorium. Het programma omvat werken van Mendelssohn, Mozart, en Piazzolla. De vier composities uit het programma hebben één ding gemeen: heimwee!

Zo
26 Nov
14:00
Klassiek,
Muziek

Utrecht String Quartet

Randmeerconcert

Het Utrecht String Quartet geniet een internationale reputatie als veelzijdig en dynamisch kamermuziekensemble. De vier musici komen uit alle windstreken en hun muzikale wereld kent geen grenzen. Het USQ heeft internationale faam verworven met zijn zoektocht naar verdwenen of vergeten repertoire.

Za
17 Feb
20:00
Klassiek,
Muziek