Ga terug naar overzicht

Young Artist in Dance

Muzikale Bloedverwanten

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 18 AUG 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 10,00, t/m 30 jaar € 7,50

Ella van Poucke - cello
Caspar Vos - piano
Timothy van Poucke - dans
Floor Eimers - dans

Wubkje Kuindersma - choreografie
 
Ella van Poucke is dit seizoen young artist in residence (yair) bij het NJO. De yair neemt tijdens de Muziekzomer een centrale rol in en ontwikkelt verschillende projecten, waarvan het programma in Veluvine een van de hoogtepunten is.

De 23-jarige celliste Ella van Poucke begon op zesjarige leeftijd met cello spelen aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Later vervolgde zij haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam. Op tienjarige leeftijd maakte Ella haar debuut in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw in Amsterdam en sindsdien speelt ze in vele belangrijke concertzalen van Nederland, de rest van Europa, Amerika en Azië. Ze won de eerste prijs tijdens de International Isang Yun cellocompetitie 2015 en tijdens het Prinses Christina Concours in 2008, naast vele andere prijzen.
 
Ella is niet de enige met talent in haar familie. Jongste telg Timothy is sinds dit seizoen lid van de Junior Company van het Nationaal Ballet. Nog nooit verzorgden zij samen een programma, het is dan ook een langgekoesterde wens die nu in vervulling gaat.
 
Met de eerste sonate van Schnittke en werken van Pärt en Bach als uitgangspunt van de dansvoorstelling staan de bloedverwanten garant voor een zinnenprikkelende avond!
 
Programma:
A. Pärt - Spiegel im Spiegel voor cello en piano
J.S. Bach - Suite nr.4 voor cello
A. Schnittke - Sonate nr.1 voor cello en piano
(volgorde onder voorbehoud)

Lees meer

Muziekzomerdiner

Aansluitend aan de avondvoorstelling kunt u vanaf 18.00 uur plaatsnemen in het theaterrestaurant De Fabriek (met zonnig buitenterras).

U kunt genieten van een drie-gangen Muziekzomerdiner à € 23,50 of een speciale dagschotel à € 15,95. Wij raden u aan een tafel te reserveren via de button of 088-850 77 66.
Klik hier voor meer info

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht