Ga terug naar overzicht

Veluvine Fietstocht

NJO Muziekzomer

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 05 AUG 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 13:00Prijs: € 12,50, t/m 30 jaar € 7,50

Elk jaar een groot succes: de Veluvine Fietstocht! Aangenaam fietsen door de schilderachtige Veluwse omgeving en af en toe pauzeren onder het genot van een muzikale traktatie. De tocht start en eindigt bij Veluvine en brengt u langs bosrijke plekken en schitterende uitzichten. Langs de route worden intieme concerten gegeven door verschillende NJO-ensembles en Young artist in residence Ella van Poucke.

Ella zal tijdens de tocht haar opwachting maken en alvast een voorproefje van één van haar Muziekzomerprogramma’s geven. De precieze route en andere musici blijven nog even een verrassing, maar bereid u maar vast voor op een fijne rit vol divers muzikaal genot. U kunt vanaf 12:30 uur de routebeschrijving ophalen bij Veluvine.

Fietsen huren
Ook dit jaar zal Hoegen Fietsverhuur speciaal voor de Veluvine Fietstocht huurfietsen klaarzetten bij Veluvine. U kunt voor slechts € 9,00 p.p. meerijden (€ 20,00 p.p. voor een elektrische fiets). Uiteraard kunt u de fiets ook weer inleveren bij het eindpunt (Veluvine).

Proviandje
Fietsen maakt hongerig, daarom zorgen we ook voor de inwendige mens. Bij de start van de Fietstocht kunt u in Veluvine een Proviandje (à € 7,50) meenemen. Een tasje gevuld met ‘hoognodig’ proviand zoals een broodje, wat drinken, snoep en (gezonde) snacks. Zo gaat u goed bepakt en bezakt op pad!
 

 

Lees meer

Muziekzomerdiner

Aansluitend aan de fietstocht kunt u vanaf 18.00 uur plaatsnemen in het theaterrestaurant De Fabriek (met zonnig buitenterras).

U kunt genieten van een drie-gangen Muziekzomerdiner à € 23,50 of een speciale dagschotel à € 15,95. Wij raden u aan een tafel te reserveren via de button of 088-850 77 66.
Klik hier voor meer info

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

Ik reserveer voor *
captcha
Ga terug naar overzicht