Ga terug naar overzicht

Veluvine Fietstocht

NJO Muziekzomer

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 05 AUG 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 13:00Prijs: € 12,50, t/m 30 jaar € 7,50

Elk jaar een groot succes: de Veluvine Fietstocht! Aangenaam fietsen door de schilderachtige Veluwse omgeving en af en toe pauzeren onder het genot van een muzikale traktatie. De tocht start en eindigt bij Veluvine en brengt u langs bosrijke plekken en schitterende uitzichten. Langs de route worden intieme concerten gegeven door verschillende NJO-ensembles en Young artist in residence Ella van Poucke. 

Fietsen huren
Ook dit jaar zal Hoegen Fietsverhuur speciaal voor de Veluvine Fietstocht huurfietsen klaarzetten bij Veluvine. U kunt voor slechts € 9,00 p.p. meerijden (€ 20,00 p.p. voor een elektrische fiets). Uiteraard kunt u de fiets ook weer inleveren bij het eindpunt (Veluvine).

Proviandje
Fietsen maakt hongerig, daarom zorgen we ook voor de inwendige mens. Bij de start van de Fietstocht kunt u in Veluvine een Proviandje (à € 7,50) meenemen. Een tasje gevuld met ‘hoognodig’ proviand zoals een broodje, wat drinken, snoep en (gezonde) snacks. Zo gaat u goed bepakt en bezakt op pad!
 

 

Lees meer

Muziekzomerdiner

Aansluitend aan de fietstocht kunt u vanaf 18.00 uur plaatsnemen in het theaterrestaurant De Fabriek (met zonnig buitenterras).

U kunt genieten van een drie-gangen Muziekzomerdiner à € 23,50 of een speciale dagschotel à € 15,95. Wij raden u aan een tafel te reserveren via de button of 088-850 77 66.
Klik hier voor meer info

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

Ik reserveer voor *
captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

De Toverfluit (6+)

Frank Groothof en B.O.O.M.

Een remake van de bekende en geprezen familieopera De Toverfluit voor kinderen, met de beste jonge musici en zangers van het moment! Mozarts Die Zauberflöte is een van de meest beluisterde opera’s. De opera is bewerkt naar 70 minuten vol vrolijke muziek, spanning en humor. Een onvergetelijke theaterbeleving!

Za
12 Aug
15:00
Jeugd/familie,
Muziek

Nationaal Jeugd Jazz Orkest

o.l.v. Anton Goudsmit

Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) is een bigband van 20 muzikale toptalenten. Onder leiding van gitarist, componist en bandleider Anton Goudsmit (New Cool Collective) doorlopen de 20 supertalenten een bigband-coaching traject dat gekoppeld wordt aan praktijkervaring on stage, zoals het concert van vanavond!

Za
30 Sep
20:15
Klassiek,
Muziek