Ga terug naar overzicht

NJO Sinfonietta

o.l.v. Alexander Sitkovetsky

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 10 AUG 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 17,50, t/m 30 jaar € 12,50

NJO Sinfonietta speelt, 32 musici sterk, een groots programma. Young artist in residence Thomas Dulfer zal schitteren in een prachtig fagotconcert van Vivaldi. Meesterviolist Alexander Sitkovetsky leidt het orkest al spelend en is ook solist in het zinderende Introduction et Rondo Capriccioso van Saint-Saëns.

Daarnaast staan de ongeëvenaarde ‘Klassieke symfonie’ van Prokofjev en de Eerste symfonie van Beethoven op het programma. NJO Sinfonietta is een bijzonder energiek ensemble, dat alle concerten staand speelt. Zo is niet alleen de dynamiek tussen de musici zelf optimaal, maar springen ook de vonken over op het publiek. Dit belooft een heerlijke avond te worden!

Deze voorstelling is onderdeel van de NJO Muziekzomer; een jaarlijks terugkerend zomerfestival met muzikale activiteiten op de mooiste locaties in Gelderland. De organisatie is in handen van het Nationaal Jeugdorkest (NJO), dat zich richt op de ontwikkeling van jong toptalent. Bij deze voorstelling is geen drankje inbegrepen.

Lees meer

Schuif AAN en ga UIT!


Geniet voorafgaand aan deze voorstelling van een heerlijk drie-gangen theaterdiner a € 24,95. U kunt ook aanschuiven voor enkel een hoofdgerecht  a € 18,95. Onze keukenbrigade verrast u met een wisselende keuze uit een vis, vlees en vegetarische gerecht. Het theaterdiner kunt u direct boeken tijdens de kaartverkoop of reserveren via onderstaande button.
> Info Pauze- en Naborrelarrangement

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht