Ga terug naar overzicht

Olleke Bolleke (4+)

Een wereld vol kleur

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 28 JAN 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 14:30Prijs: € 7,50

Met KidsFoyer om 13.30 uur!

Olleke Bolleke remi solleke… Olleke Bolleke KNOL!!!

Au…Hee, kleine witte kubus, wie ben jij?? Olleke!

Kom, ik zal je alle kleuren laten zien. Wil je weten hoe het is om geel te zijn, lekker vrolijk en vlug?! Weet je wel dat rood heel stoer en sterk is? Wat vind je van blauw? Mooie kleur hè?… Die kan heel streng zijn! Paars dan?… Dat is pas bijzonder… Maar er is nog veel meer.

Ik zal een wereld vol kleur voor je maken.

Olleke Bolleke gaat over jezelf mogen zijn. Het is een beeldende voorstelling die ondersteund wordt door sfeervolle pianomuziek. De voorstelling bestaat uit associatieve verhaaltjes die aansluiten bij de wereld van peuters en kleuters. De vormgeving is eenvoudig en bestaat uit schuimrubber kubussen.

Met fantasie kun je hiermee alles maken wat je wilt.

Lees meer

Stap maar in!

 

Na de voorstelling staat 'De Hoeve Express' bij Veluvine klaar om jullie mee te nemen naar Pannenkoekenhuis De Boskabouter. Is dat even een leuk extraatje!

Na het pannenkoeken eten en spelen in de speeltuin/dierenweide brengt het treintje jullie uiteraard weer terug naar de parkeerplaats van Veluvine. Meer informatie en reserveren (gratis treintje & tafel) via de receptie van Veluvine: receptie@veluvinenunspeet.nl of 0341 - 442000.

Ga terug naar overzicht