Ga terug naar overzicht

De 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' Omdenkshow

Berthold Gunster, Dion Vincken

Categorie: Cabaret
Datum: 08 OKT 2016Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 24,00 incl. drankje

Welkom in de explosieve wereld van de opvoeding!

Na een zeer succesvol eerste seizoen komt Berthold Gunster samen met acteur Dion Vincken in het seizoen 2016–2017 terug met de ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow, gebaseerd op de gelijknamige bestseller.

Kinderen? Stop met ze op te voeden. Het is vastdenken: kijken naar wat er niet is en wel zou moeten zijn. Van een probleem een ramp maken. Denk het om. Maak van het probleem een mogelijkheid. Hoe? Simpel. Door te kijken naar wat er is en wat er zou-kunnen-zijn. Van een gebrek een talent maken.

Omdenken is een leuke mix van theater, lezing en cabaret.

Ouders én kinderen zijn welkom, maar ook grootouders, onderwijzers, akela’s, jeugdleiders, voetbaltrainers, badmeesters, mentoren, oppassers, gezinsvoogden, pleegouders, kinderrechters, peuterleiders en iedereen die zin heeft in een verfrissende avond, om over na te denken maar vooral ook om te lachen.

 

Lees meer

Theaterdiner


Voorafgaand aan de voorstelling kunt u bij ons ook een hapje eten in ons theaterrestaurant 'De Fabriek'. U heeft de keuze uit een driegangendiner à € 23,50 p.p. of een speciale dagschotel à € 15,95 p.p. U bent, ivm de aanvangstijd van de voorstelling, van harte welkom om rond 18:00 uur aan tafel te gaan.

Reserveren is wenselijk, gelieve minimaal één dag voor de voorstelling via onderstaand formulier of via 088-850 77 66.

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

Ik reserveer voor *
captcha
Ga terug naar overzicht