Ga terug naar overzicht

Nieuw initiatief “Samen aan Tafel” van start in Veluvine

Veel senioren herkennen het waarschijnlijk, boodschappen doen, eten koken en dan ook nog de afwas. Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet gaat van start met het project “Samen aan tafel”. De belangrijkste ingrediënten tijdens een goede maaltijd zijn gezelligheid, ontmoeting en herkenning.


In de afgelopen zomermaanden heeft de SWON regelmatig buffetten voor ouderen georganiseerd en daaruit bleek dat er behoefte bestaat om eens per maand gezamenlijk te eten. Om aan deze behoefte te voldoen is er vervolgens een bijzondere samenwerking ontstaan tussen de SWON, Ontmoet Veluvine, Jumbo Supermarkt Nunspeet, leerlingen van het Nuborhg College Veluvine en leerlingen van het Deltion College uit Zwolle.


In de gezellige ambiance van het theaterrestaurant van Veluvine wordt u ontvangen met een drankje alvorens u aan tafel gaat voor een heerlijk 3-gangen diner. Het wisselende menu wordt samengesteld door de kok van Veluvine en wordt bereidt door leerlingen van het Nuborgh College Veluvine. Ook nemen deze leerlingen de bediening en de afwas voor hun rekening. Leerlingen van het Deltion College zullen de achtergrondmuziek verzorgen.


“Samen aan Tafel” vindt 1x per maand plaats. U heeft de mogelijkheid om vanaf 17.00 uur aan te schuiven. Deelname bedraagt € 10,00 per persoon, incl. 1 drankje. De SWON zet op deze avonden ook het AMVO-vervoer in en biedt u de mogelijkheid om thuis opgehaald te worden en na afloop wordt u weer keurig thuis gebracht. Wanneer u gebruik wilt maken van het AMVO-vervoer gelden de normale tarieven en is reserveren noodzakelijk.


“Samen aan Tafel”gaat van start op dinsdag 28 oktober van 17.00 uur tot 19.30 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via de SWON 0341 – 25 20 20 of per mail harriët@swon.org.

Ga terug naar overzicht