Ga terug naar overzicht

Ontmoet Veluvine organiseert Kleedjesmarkt

De Oranjevereniging Nunspeet en Ontmoet Veluvine organiseren op zaterdag 25 oktober 2014 in Veluvine weer een kleedjesmarkt. Tijdens deze markt kunnen alle basisschoolleerlingen in Nunspeet hun spullen verkopen. Deze overdekte markt vindt plaats in Veluvine tussen 10.00 en 15.00 uur. Er zijn 150 plaatsen beschikbaar.

Na een uiterst succesvolle eerste kleedjesmarkt in Veluvine, is besloten ook dit jaar weer een overdekte markt te organiseren. Alle scholen in Nunspeet zijn door de Oranjevereniging benaderd. Niet alleen kinderen, maar alle ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, maar ook alle andere inwoners van Nunspeet worden van harte uitgenodigd de kleedjesmarkt te komen bezoeken. Er kunnen uiteraard allerlei spulletjes gekocht worden en ook aan de inwendige mens is gedacht. Het horecateam van Veluvine staat klaar om er een gezellig dagje van te maken!

Er kunnen maximaal 150 kinderen hun spullen te koop aanbieden, dus wees er snel bij. Aanmelden kan tot uiterlijk 17 oktober via receptie@veluvinenunspeet.nl. Plaatsen worden toegewezen op volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen. De kleedjesmarkt wordt van 10.00 tot 15.00 uur gehouden en de kinderen kunnen hun plaats vanaf 09.30 uur opbouwen.


Ga terug naar overzicht