Ga terug naar overzicht

Opa en Oma dag in Veluvine

Met Prentenboekjesfestival

Tijdens de jaarlijkse Kinderboekenweek staan in 2016 alle opa’s en oma’s centraal onder het motto ‘Voor altijd jong’. Op de laatste zaterdag van deze Kinderboekenweek, zaterdag 15 oktober, gaan we in Veluvine extra uitpakken voor zowel jong als oud met de speciale Opa en Oma dag!

Veluvine, Bibliotheek Noordwest Veluwe, Rabobank Noord Veluwe en diverse partners zorgen samen voor een speciale vrij toegankelijke dag voor alle kinderen, papa’s & mama’s en opa’s & oma’s uit de regio.

In de ochtend starten we voor de allerjongsten met het Prentenboekjesfestival (2-6 jr). Onze Foyer wordt omgebouwd tot een creatieve Prentenboekenstad, vol bekende figuren uit vele prachtige prentenboeken. Kinderen kunnen uitgebreid spelen in de Prentenboekenstad en bijv. ook aan de slag tijdens het Kleurfeest. Natuurlijk zijn er deze dag ook mooie en spannende voorstellingen te zien in onze theaterzalen en de bibliotheek.

Gratis entree
Van modeshow tot Oud Hollandse spelen, breien & haken, foto’s maken, een taartenbakwedstrijd, speciale voorleeshoek en filmvoorstelling. De hele dag is er van alles te doen voor jong en oud. En dit alles is gratis toegankelijk!

Het wordt een onvergetelijke belevenis voor iedereen. Voor de kinderen, maar ook voor de papa’s & mama’s en de opa’s & oma’s! Tot zaterdag 15 oktober!

 

Bekijk hier het volledige programma.


Ga terug naar overzicht