Ga terug naar overzicht

Opening expositie 19 januari

Cissy van der Wel en Valerie Simons

Bezoek op zaterdag 19 januari de opening van de expositie van Cissy van der Wel & Valerie Simons. Om 13.20 uur starten we feestelijk met sfeervolle livemuziek van Blue4You (olv Wout Fleddérus) en een gratis kopje koffie of thee. De expositie opent om 14.00 uur in de Lentink de Jonge zaal.

Twee talentvolle exposanten staan te popelen om hun werk te laten zien. Cissy van der Wel maakt prachtige creaties van steen in alle maten en vormen. Voorbeelden zien? Bezoek dan haar website. Valerie Simons werkt met iets heel anders, namelijk glas! Ze maakt prachtige glasobjecten, maar ook bijzondere sieraden. Voor een impressie van haar werk, klik hier.

Kom jij ook naar de opening? We zien jou graag op zaterdag 19 januari! Blijf nadien nog even om te kijken, praten en netwerken - Veluvine regelt consumpties bij de zaal voor maar € 2,50 (alleen pin). Tot dan!

 


Meer over de expositie

Plaats: Lentink de Jonge zaal, Veluvine, F.A. Molijnlaan 186, 8071 AK Nunspeet

Exposanten: Cissy van der Wel en Valerie Simons

Periode: 19 jan t/m 25 maart 2019

Je kunt de exposities alleen bezoeken tijdens openingstijden van Veluvine. De expositie van de Volksuniversiteit is niet te bezichtigen indien de zaal verhuurd is. Het is daarom verstandig om vooraf te informeren of de zaal beschikbaar is, via 0341 - 442000.


Ga terug naar overzicht