Ga terug naar overzicht

Openluchtbioscoop GLOEI

GLOEI Openluchtbioscoop is een vervolg op het evenement van 2018 waarin in de buitenlucht de film WILD werd vertoond in het Zandenbos. Omdat dit vorig jaar een uitverkocht succes was, gaat Gloei dit jaar verder! In samenwerking met Staatsbosbeheer vertonen ze dit jaar 3 mooie films in de openlucht in Nunspeet. Drie dagen lang, van 8 t/m 10 augustus, organiseert stichting Gloei deze zomer de Openluchtbioscoop in Nunspeet met films, foodtrucks en muziek.

Openluchtbioscoop
Op deze drie dagen kun je met het hele gezin, familie en vrienden vanaf 20.00 uur terecht voor een van de mooie films voor jong en oud. Om 21.30 uur starten we met de Openluchtbioscoop. Op 8 augustus is de aftrap met wederom de film ‘Wild’. 9 augustus draait vervolgens ‘Jungle Book’. Op 10 augustus volgt de hitfilm Mamma Mia Sing-a-long. Reserveer je film op de site van Gloei!

Zandenbos
GLOEI Openluchtbioscoop vindt plaats in het Zandenbos in Nunspeet. Een prachtig bos waar onder andere fietspaden, wandelpaden en waterpartijen te vinden zijn. Midden in het Zandenbos is een zandvlakte waar de films getoond zullen worden. Een unieke plek voor een filmvertoning! Dit evenement wordt georganiseerd door stichting Gloei, een organisatie die tot doel heeft inwoners, recreanten en toeristen te laten genieten van “de Natuur en Beleving” in het mooie Nunspeet. Een initiatief dat Veluvine Filmhuis toejuicht!

Praktische zaken
Lijkt het je leuk om ‘s avonds in het bos naar een van deze films te kijken, bestel dan snel je kaarten op www.gloei.nu voor € 7,50 p.p. (exclusief boekingskosten). De film begint alle avonden om 21.30 uur. Verzoek van de organisatie is wel om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Mensen mogen hun eigen stoel of kleedje mee nemen. Er is een beperkt aantal stoelen te huur voor € 2,- per stoel. Het Zandenbos is bereikbaar via de N310, een paar minuten vanaf de afrit Nunspeet/Elspeet van de A28. Kom je met de auto, volg dan de borden: “GLOEI”. Parkeren is gratis; volg daarbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars.


Ga terug naar overzicht