Ga terug naar overzicht

Oud en Nieuw in Veluvine

De laatste voorstelling van dit theaterseizoen is al weer in zicht! Op 11 mei 2018 sluit Jörgen Raymann het theaterseizoen van 2017/2018 af met zijn voorstelling 'Zo kan het ook 2.0'. Na de voorstelling onthult Jörgen ook het programmaboekje van het nieuwe theaterseizoen. Een soort van oud en nieuw in Veluvine, dat wordt weer een fantastisch feestje!

Om deze laatste theatervoorstelling te vieren, zijn de kaartjes voor Jörgen Raymann nu maar €15,- per kaartje! Ze zijn te bestellen aan de servicebalie van Veluvine of via de ticketpagina.

Oud...
Raymann heeft Abraham gezien en gooit het roer om in de ge-update versie van zijn succesvolle tour Zo kan het ook. Geen verkleedpartijen en melige liedjes, maar volwassen humor met een boodschap. Hij relativeert zichzelf meer dan ooit tevoren en daagt zijn publiek uit dat ook te doen. Vroeger was het niet beter, maar de toekomst zou wel slechter kunnen zijn.

... en nieuw!
Het komende seizoen zit weer vol prachtige voorstellingen. Een klein tipje van de sluier: volgend jaar staat Richard Groenendijk weer op het podium en komt Sara Kroos voor het eerst naar Nunspeet. Het Jazzorchestra of the Concertgebouw komt samen met Fay Claassen een verrassende avond muziek verzorgen en ook komt er een unieke tribute gebaseerd op het leven en succes van Freddie Mercury & Queen.

Wees erbij op 11 mei en bemachtig direct jouw exemplaar van het nieuwe programmaboekje!


Ga terug naar overzicht