Ga terug naar overzicht

Paul Haenen

Haenen brengt Vreugde

Categorie: Cabaret
Datum: 14 MEI 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 23,00 incl. drankje

Tegenwoordig vertellen mensen eerder aan Eva Jinek dat ze doodziek zijn dan aan hun eigen familie. Die geestige constatering doet Paul Haenen in zijn parade-show waarin hij de huidige persoonlijkheidscultus op de hak neemt. Grappige bespiegelingen over dagelijkse beslommeringen en de mooie kanten van het leven vieren.

Want niet bij de pakken neerzitten, altijd weer lichtpuntjes zien; dat is de instelling van Heanen. In deze optimistische voorstelling leert u Haenen zelf beter kennen, maar kunt u ook genieten van zijn scherpe kijk op actuele gebeurtenissen. Margreet Dolman, dominee Gremdaat en dokter Valentijn komen ook voorbij. Haenen brengt vreugde naar Veluvine. Een eigenzinnige en vrolijke voorstelling. 

''Haenen brengt vreugde eindigt dan wel met een komische noot, de voorstelling stuurt je toch met een dubbel gevoel naar buiten.'' De Theaterkrant. 

Lees meer

Schuif AAN en ga UIT!


Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk drie-gangen theaterdiner a € 24,95. U kunt ook aanschuiven voor enkel een hoofdgerecht  a € 18,95. Onze keukenbrigade verrast u met een wisselende keuze uit een vis, vlees en vegetarische gerecht. Het theaterdiner kunt u direct boeken tijdens de kaartverkoop of reserveren via onderstaande button.
> Info Pauze- en Naborrelarrangement

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht