Ga terug naar overzicht

Paulien Cornelisse

Om mij moverende redenen (try-out)

Categorie: Cabaret
Datum: 13 MEI 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: 15,00

 

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT!

Wat zegt het over je als je een spiegel in de wc hebt hangen? Wat is er aan de hand met mensen die te hard ‘eh’ zeggen? En hoe verhoudt de wens tot het hebben van groene vingers tot het daadwerkelijk hebben van groene vingers? 

In haar vierde voorstelling, ‘Om mij moverende redenen’, zal Paulien in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven gaan kijken. Over wat je kunt zien maar niet wilt zien. Over wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen. Over wanneer je gaat bewegen, en waarom.

Paulien Cornelisse won de Neerlands Hoop Prijs voor ‘Dagbraken’, en werd genomineerd voor de Poelifinario voor ‘Maar ondertussen’. Verder is ze schrijfster van de bestsellers ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’, ‘En dan nog iets’, en ‘De verwarde cavia’. 

 

Lees meer

Theaterrestaurant De Fabriek

Tijdens deze speciale laatste theateravond met onthulling van het nieuwe seizoen 17/18 zullen we een speciaal burger & salade menu serveren. We raden u aan te reserveren via onderstaande knop of tijdens openingstijden van onze theaterkassa via 088-850 77 66.

Het pauzearrangement is deze avond niet te reserveren, we geven na de voorstelling aan iedereen een mini pauzearrangement cadeau! Om ons nieuwe programma 17/18 te vieren, samen met u!

Ga terug naar overzicht