Ga terug naar overzicht

Peppa Pig Live!

Schoolreisje naar het strand (2+) - 16.00 uur

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 24 APR 2021Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 16:00Prijs: € 18,50

 Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een spiksplinternieuw avontuur. Beleef met Peppa Pig het leukste dagje uit in de spetterende, nieuwe familievoorstelling: ‘Schoolreisje naar het Strand’. Compleet met nieuwe liedjes, swingende dansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen!

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Ga jij mee met Peppa Pig op deze gezellige reis?

Natuurlijk komt Peppa ook na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou tijdens de Meet & Greet!

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Mylene & Rosanne

#twinty twinty - 16.00 uur

Nu ze dit jaar 20 zijn geworden en inmiddels honderdvijftig duizend volgers op Instagram, een half miljoen volgers op Tik Tok hebben, en hun videoclips op YouTube nog steeds razend goed bekeken worden. Is het tijd voor een vrolijk en spetterend concert.

Za
20 Feb
16:00
Jeugd/familie

Peppa Pig Live!

Schoolreisje naar het strand (2+)

Beleef het leukste dagje uit met Peppa Pig in de spetterende familievoorstelling: ‘Schoolreisje naar het Strand’. Compleet met nieuwe liedjes, swingende dansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen!

Za
24 Apr
14:00
Jeugd/familie