Ga terug naar overzicht

Peppa Pig Live!

Schoolreisje naar het strand (2+) - 16.00 uur

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 14 NOV 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 16:00Prijs: € 18,50

 Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een spiksplinternieuw avontuur. Beleef met Peppa Pig het leukste dagje uit in de spetterende, nieuwe familievoorstelling: ‘Schoolreisje naar het Strand’. Compleet met nieuwe liedjes, swingende dansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen!

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Ga jij mee met Peppa Pig op deze gezellige reis?

Natuurlijk komt Peppa ook na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou tijdens de Meet & Greet!

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Musical in één dag

Dagprogramma (7 t/m 14 jaar)

Willem Gunneman, theatermaker, komt samen met jou een échte muzikale theatervoorstelling maken! We gaan liedjes maken en improviseren.

Wo
19 Aug
09:00
Jeugd/familie,
Overig

Peppa Pig Live!

Schoolreisje naar het strand (2+)

Beleef het leukste dagje uit met Peppa Pig in de spetterende familievoorstelling: ‘Schoolreisje naar het Strand’. Compleet met nieuwe liedjes, swingende dansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen!

Za
14 Nov
14:00
Jeugd/familie