Ga terug naar overzicht

Perfetti Sconosciuti

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 19 JAN 2018Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,00

Eva en Rocco, een getrouwd stel van rond de veertig met een pubererende dochter, hebben drie bevriende stellen uitgenodigd voor een etentje bij hun thuis. De meesten kennen elkaar al sinds hun jeugd, maar Carlotta, de tweede vrouw van Lele, is nog vrij nieuw in het groepje, dat vol spanning uitkijkt naar de komst van de pas gescheiden Peppe, die heeft aangekondigd zijn nieuwe vriendin mee te zullen nemen. Maar hij arriveert alleen: ze was niet lekker.

Tijdens het voorgerecht komt het gesprek op een vrouw die haar man op overspel betrapte toen ze in zijn smartphone compromitterende boodschappen aantrof. Eva stelt jolig voor dat iedereen zijn mobieltje op tafel legt en dat ze alle binnenkomende telefoontjes en berichtjes die avond met elkaar zullen delen. Ze hebben als goede vrienden toch niets voor elkaar te verbergen? Niemand durft te erkennen dit een minder goed idee te vinden en schoorvoetend gaat iedereen akkoord. Maar wat bij de pasta nog een leuk spelletje tussen vrienden lijkt te zijn, ontwikkelt zich tijdens het vleesgerecht en de tiramisu tot een pijnlijk gebeuren. Het wordt duidelijk hoe weinig ze eigenlijk van elkaar weten, zelfs van de eigen partner... Met een Italiaanse sterrencast en met ruim 2,5 miljoen bezoekers was deze dramatische komedie dé Italiaanse bioscoophit van dit voorjaar!

Met:Giuseppe Battiston, Anna Foglietta, Marco Giallini, Edoardo Leo, Valerio Mastandrea
Regie: Paolo Genovese
Genre: komedie, drama
Leeftijd: AL
IT - 2016 - 97 minuten

Lees meer

Theaterrestaurant vanavond geopend

Wanneer er op vrijdagavond een theatervoorstelling in de Rabozaal staat geprogrammeerd kunt u als filmbezoeker uiteraard ook voorafgaand aan de filmvoorstelling een hapje eten in ons speciale theaterrestaurant De Fabriek. 
Laat u verrassen en geniet…
Wij raden u aan een tafel te reserveren via de button hieronder of te bellen met de receptie via 088-850 77 66.
Klik hier voor meer info & menu

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht