Ga terug naar overzicht

Phantom Thread

Filmhuis

Categorie: Film
Datum: 14 SEP 2018Zaal: Nestlézaal
Tijdstip: 20:00Prijs: € 9,00, incl. drankje

De gerenommeerde couturier Reynolds Woodcock en zijn zus vormen samen het middelpunt van de glamoureuze Britse modewereld in het naoorlogse Londen van de jaren vijftig. Zij kleden zowel de adel, de filmsterren, de dames van stand en vrouwen die pretenderen tot de high society te horen in de gedistingeerde stijl van The House of Woodcock. Vrouwen komen en gaan in Woodcock’s leven en zij bieden deze verstokte vrijgezel zowel inspiratie als gezelschap. Maar dan ontmoet hij een jonge eigengereide vrouw genaamd Alma, die al snel een vaste plaats in zijn leven verovert als zowel zijn muze en zijn minnares. Woodcock ervaart deze liefde echter als een nauwsluitend keurslijf, die het leven dat hij voor zichzelf zo zorgvuldig op maat gemaakt had overhoop gooit.

Met: Daniel Day-Lewis, Lesley Manville en Vicky Krieps
Regie: Paul Thomas Anderson
Genre: Drama, Romantiek
Leeftijd: 12+
VS - 2017 - 130 minuten

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Filmhuis

Nadat er maanden verstreken zijn in de moordzaak van haar dochter zonder de dader gevonden te hebben, maakt Mildred Hayes een gedurfde stap. Ze laat op drie billboards een controversiële boodschap maken gericht aan William Willoughby, de sheriff van de stad.

Vr
21 Sep
20:00
Film

The Post

Friday Movie Night

Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham en hoofdredacteur Ben Bradlee van The Washington Post.

Vr
05 Okt
20:00
Film