Ga terug naar overzicht

Pieter Derks

Voor wat het waard is (reprise)

Categorie: Cabaret
Datum: 20 AUG 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 26,00 incl. drankje

De voorstelling is i.v.m. de ontwikkelingen rondom Corona verplaatst van 26 maart naar donderdag 20 augustus 2020. Via dit nieuwsbericht houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen als gevolg van Corona.

Pieter Derks gaat afrekenen. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. Met alle onzin die ons dagelijks wordt verkocht. En dat doet hij op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier.

Hij peutert aan wat we zo vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken en dan op zijn plek zetten. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Zijn doel? Een vrolijke avond! En dan de dag erna bemerken dat je toch met een andere bril om je heen kijkt.

''Bij elkaar maakt het Voor wat het waard is tot een flonkerende en steengoede voorstelling, de beste die Derks tot nu maakte.'' 
 NCR Handelsblad ★★★★★

‘Pieter Derks houdt de zaal een onontkoombare spiegel voor: de aanblik blijft nog lang op het netvlies hangen. En dat nu is juist de taak van cabaret.’ 
Algemeen Dagblad ★★★★

Lees meer

Schuif AAN en ga UIT!


Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk drie-gangen theaterdiner a € 24,95. U kunt ook aanschuiven voor enkel een hoofdgerecht  a € 18,95. Onze keukenbrigade verrast u met een wisselende keuze uit een vis, vlees en vegetarische gerecht. Het theaterdiner kunt u direct boeken tijdens de kaartverkoop of reserveren via onderstaande button.
> Info Pauze- en Naborrelarrangement

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Yentl en De Boer

Lacrimosa (Try-out)

Yentl en de Boer geven een ode aan de treurige kant van ons mens-zijn. Want luidkeels zingend over straat gaan, bestaat niet zonder de schorre keel van de volgende dag. Toch kunnen de zakdoeken thuis blijven. De leukste liedjesmakers van Nederland maken er weer een groot feest van. 

Do
12 Nov
20:15
Cabaret,
Muziek