Ga terug naar overzicht

Pipo en de Piratenprinses (4+)

Pipo de Clown, Mammaloe e.a.

Categorie: Jeugd/familie
Datum: 29 DEC 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 14:30Prijs: € 17,50, incl. ranja en lekkers

Sapperdeflap! Naast de succesvolle tv-serie bij RTL Telekids staat Pipo de Clown nu ook in het theater met zijn eigen gloednieuwe familievoorstelling ‘Pipo en de Piratenprinses’. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist Pipo de hele wereld af in zijn wiebelende Pipowagen.

Altijd is het dynamische drietal op zoek naar de prachtigste plekjes waar ze hun muzikale circusvoorstelling voor de kinderen uit de buurt kunnen spelen. Maar de Dikke Deur zit het gezelschap continu op de hielen en wil Pipo terug in zijn circus. Ook nu bedenkt hij weer een sluw plannetje… Zal zijn list deze keer wel werken of is Pipo de Dikke Deur toch weer te slim af?

Muziek, humor en avontuur ontmoeten elkaar in een waar theaterspektakel voor de hele familie! Dein mee op de vrolijke melodietjes en liedjes, bewonder de kleurrijke decors én beleef het spannende verhaal van ‘Pipo en de Piratenprinses’. Dag vogels, dag bloemen, dag kinderen… tot snel!

Kom verkleed!
Kom verkleed als circusartiest naar het theater en doe mee aan de Sapperdeflap Verkleedwedstrijd! Je maakt dan kans op een hele leuke verrassing.

Meet & Greet
Blijf ook zeker na de voorstelling in de foyer voor een uitgebreide meet & greet met Pipo en zijn vrienden.

www.pipodeclown.nl 

Lees meer
Ga terug naar overzicht