Ga terug naar overzicht

Positief film- en theaternieuws.

Vanaf maart gaan we door!

In februari blijft het doek nog gesloten, maar we hebben ook (eindelijk) positief nieuws. 

Let's go to the movies...

Wij hopen net als iedereen dat we vanaf maart weer met een kleine bezettting kunnen starten met ons Filmhuis. En hoop doet leven. Daarom maken we graag nu al ons filmpogramma vanaf maart bekend. Met maximaal 20 personen veilig op 1,5 meter genieten van de mooiste films. Wat wil een mens nog meer.

Vrijdag 5 maart starten we tijdens een heerlijke Friday Movie Night met de kaskraker Joker! Met de onnavolgbare Joaquin Phoenix in de hoofdrol. Op Internationale Vrouwendag (8 maart) draait voor slechts € 2,50 de prachtige film Woman op het witte doek.

Theaternieuws

Wij willen door. De artiesten ook. Door met 30 bezoekers in eerste instantie. En dus staan er vanaf 19 maart nieuwe voorstellingen op het programma. In eerste instantie gaat het om de mannen van Piepschuim, de cabaretvoorstelling van Johan Goossens en een avond lachen met Heel Holland Lacht. En op 6 mei organiseren we i.s.m. de Bibliotheek een literaire avond met Wim Daniëls.

Wie weet volgen er meer... Dat wordt genieten van al dat moois met maximaal 30 personen in een exclusieve, intieme setting. Soms meerdere keren op een avond. De ticketverkoop is gestart. 

Mocht u tegen die tijd onverhoopt niet kunnen vanwege gezondheidsklachten of we toch nog niet open mogen, dan doen we niet moeilijk over het omzetten van kaartjes, vouchers of restitutie.

Namens het gehele team van Veluvine: TOT SNEL!


Ga terug naar overzicht