Ga terug naar overzicht

Previewavond

Categorie: Overig
Datum: 12 SEP 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: GRATIS

Na een succesvolle eerste previewavond in 2017, geeft Veluvine ook dit jaar een voorproefje van haar nieuwe culturele programma voor het seizoen 18-‘19. U kunt genieten van korte optredens, filmpjes en vertellen makers meer over de achtergrond en inhoud van bepaalde voorstellingen. Met deze zogenaamde ‘previews’ krijgen artiesten alvast de mogelijkheid zich aan u te presenteren. Wie er precies komen (optreden) blijft nog even een verrassing. 

Op deze avond is iedereen van harte welkom. De toegang is gratis. Wel adviseren we u een kaartje te reserveren, dan bent u verzekerd van een stoel. Aan het einde van de avond is de kassa speciaal voor u geopend, zodat u direct de kaarten kunt kopen voor uw favoriete voorstellingen.

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Andy & Melisa

Live on Tour (try-out)

Andy en Melisa, o.a. bekend van hun reallifesoap op RTL en SBS6, gaan het theater in en gaan hierbij een stukje verder dan ooit op TV te zien is geweest. Een avond vol kleedkamerhumor, sterke verhalen, baco’s, muziek en metamorfoses door Andy en Melisa.

Do
20 Sep
20:15
Overig

Speelman en Speelman

Met terugwerkende kracht

Daan en Joost Speelman komen met een nieuw programma boordevol liedjes waarin de absurde werkelijkheid wordt omgezet in stof voor de lach. De broers blijven elkaar uitdagen en zijn steeds op zoek naar mooie vormen om hun dagelijkse verwondering te verpakken.

Vr
15 Mrt
20:15
Muziek