Ga terug naar overzicht

Preview Veluvine

Seizoen 2019-2020

Categorie: Overig
Datum: 18 SEP 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: gratis

Ook dit jaar verzorgt Veluvine weer een voorproefje van haar nieuwe culturele programma '19-‘20. U kunt genieten van korte optredens, filmpjes en krijgt achtergrondinformatie van de makers. 

Met deze zogenaamde ‘previews’ krijgen artiesten alvast de mogelijkheid zich aan u te presenteren. Wie er precies komen (optreden) blijft nog even een verrassing. 
Op deze avond is iedereen van harte welkom. De toegang is gratis. Wel adviseren we u een kaartje te reserveren, dan bent u verzekerd van een stoel. Onze theaterkassa is deze avond ook speciaal voor u geopend, zodat u direct de kaarten kunt kopen voor uw favoriete voorstellingen. Ook start op deze avond de kaartverkoop voor de voorstellingen in onze feestweek '10 jaar Veluvine' eind november.

 

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht