Ga terug naar overzicht

Preview Veluvine

Seizoen 2019-2020

Categorie: Overig
Datum: 18 SEP 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: gratis

Ook dit jaar verzorgt Veluvine weer een voorproefje van haar nieuwe culturele programma '19-‘20. U kunt genieten van korte optredens, filmpjes en krijgt achtergrondinformatie van de makers. 

Met deze zogenaamde ‘previews’ krijgen artiesten alvast de mogelijkheid zich aan u te presenteren. Wie er precies komen (optreden) blijft nog even een verrassing. 
Op deze avond is iedereen van harte welkom. De toegang is gratis. Wel adviseren we u een kaartje te reserveren, dan bent u verzekerd van een stoel. Onze theaterkassa is deze avond ook speciaal voor u geopend, zodat u direct de kaarten kunt kopen voor uw favoriete voorstellingen. Ook start op deze avond de kaartverkoop voor de voorstellingen in onze feestweek '10 jaar Veluvine' eind november.

 

Lees meer

Pauze- of Borrel-arrangement

In de pauze of na afloop (uw keuze) kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...

Het Pauze- of Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

A tribute to Creedence Clearwater Revival

The Fortunate Sons (USA) (Try-out)

De Amerikaanse band The Fortunate Sons brengt een zeer authentiek eerbetoon aan het legendarische Creedence Clearwater Reviva met hits als ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’ en ‘Down On The Corner’. Een echte Trip Down Memory Lane.  

Di
15 Okt
20:15
Muziek

Familiefestival Kleurrijk

Ontdek de wereld van theater en kunst

Familiefestival KLEURRIJK is een feest van kleurexplosies, vormverrassingen en dansende kunstwerken. Er zijn twee theatervoorstellingen te zien die onderdeel vormen van de magische ontdekkingsreis. Bovendien is de entree gratis!

Za
26 Okt
09:30
Jeugd/familie