Films in Veluvine!

Ook in het seizoen '19/20 staan wij weer garant voor een gevarieerd filmprogramma op de vrijdagavond en in de schoolvakanties. Steeds meer mensen zijn al op de hoogte, in Veluvine kun je ook naar de film!
In onze sfeervolle benedenverdieping is een prachtig klein vestzaktheater met 63 stoelen gevestigd; de Nestlézaal. Hier draaien wij in het seizoen (sept t/m mei) elke vrijdagavond om 20:00 uur een kwaliteitsvolle film. Op de eerste vrijdag van de maand draaien we onder de naam Friday Movie Night een grote kaskraker die veelal bekende filmprijzen heeft gewonnen en eerder succesvol in de landelijke bioscopen heeft gedraaid. De toegangsprijs voor de film bedraagt € 9,25 incl. 1 drankje na afloop.
In alle schoolvakanties worden er ook leuke kinderfilms vertoond in de Nestlézaal. Voorafgaand aan de film is er ook KidsFoyer met leuke kinderactiviteiten in onze foyer. De toegangsprijs voor de kinderfilm bedraagt € 5,- 

Actuele informatie over alle films vindt u enkele weken voorafgaand op de website onder voorstellingen, in onze maandflyer, in de digitale nieuwsbrief en via social media.