Horeca voor de totaalbeleving!

Onze Foyer is het centrale horecapunt in Veluvine. Hier kan je, onder het genot van een kopje koffie, de krant of je favoriete tijdschrift lezen. Ook hebben wij gratis WiFi, zodat je er ook prima kan (net)werken. En tijdens theater- en filmavonden is de Foyer de aangewezen plek om samen te borrelen en de voorstelling nog even rustig na te bespreken. Wellicht ontmoet je er de artiest(en) die je zojuist nog op het podium zag!

Veluvine verzorgt bij alle activiteiten ook de aanvullende horeca grotendeels zelf, ons horecateam staat de hele dag voor je klaar. Van het dagelijkse kopje koffie en to speciale arrangementen. Het team van Veluvine zorgt voor een complete beleving!

Theater en film najaar 2020

Bij de meeste toegangskaarten voor onze theater- en filmvoorstellingen zit een drankje inbegrepen. Dit staat duidelijk vermeld op de toegangskaart.
I.v.m. de maatregelen rondom corona is onze werkwijze rondom de voorstellingen aangepast. Bij binnenkomst kies je direct het inbegrepen drankje (fris/bier/wijn) en mag je deze vervolgens in een kartonnen houder meenemen de zaal in. Na afloop van de voorstelling is onze bar geopend en kun je onder genot van een drankje naborrelen. Wel word je verzocht plaats te nemen op de aanwezige stoelen met voldoende afstand.

VIP arrangement

Goed geregeld en de avond gezellig afsluiten? Bestel tijdens het boeken van de kaarten direct ook het speciale VIP Arrangement a € 7,50 p.p.. Het arrangement bestaat uit een gereserveerde tafel waarop na afloop van de voorstelling een drankje naar keuze en een heerlijke borrelplank voor u klaar staat. Een gezellige uitbreiding van een cultureel avondje uit!