Horeca voor de totaalbeleving!

Onze Foyer is het centrale horecapunt in Veluvine. Hier kunt u, onder het genot van een kopje koffie, de krant of uw favoriete tijdschrift lezen. Ook hebben we gratis WiFi, zodat u er ook prima kunt (net)werken. En tijdens theater- en filmavonden is de Foyer de aangewezen plek om samen te borrelen en de voorstelling nog even rustig na te bespreken. Wellicht ontmoet u er de artiest(en) die u zojuist nog op het podium zag!

Veluvine verzorgt bij alle activiteiten ook de aanvullende horeca grotendeels zelf, ons horecateam staat de hele dag voor u klaar. Van het dagelijkse kopje koffie en vergaderarrangement tot theaterdiner en speciaal themabuffetten. Het team van Veluvine zorgt voor een complete beleving!


Theaterrestaurant De Fabriek

Op diverse theateravonden kunt u voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten in ons speciale theaterrestaurant De Fabriek. Hier begint uw avondje uit!

Onze keukenbrigade verrast u iedere avond met een speciaal 3-gangen theaterdiner waarbij u de keuze heeft tussen vlees, vis en vegetarische gerechten. U kunt ook aanschuiven voor enkel een hoofdgerecht en soms verrassen wij u met een thematische dagschotel of bijzonder buffet. Groot voordeel is dat u niet op de tijd hoeft te letten, dat doen wij voor u! Wij zorgen ervoor dat u op ontspannen wijze kunt eten en toch op tijd in de zaal plaatsneemt.

 

Borrelarrangement

In ons theaterrestaurant kunt u ook een speciaal borrelarrangement bestellen. Een heerlijke uitbreiding van een cultureel avondje uit! In de pauze, of wanneer er geen pauze is nadien, kunt u meteen aanschuiven aan uw eigen tafel met diverse hapjes bij uw (pauze)drankje. Laat u verrassen en geniet…

Reserveren

Theaterrestaurant De Fabriek is de meeste theateravonden geopend vanaf 18.00 uur. Het is voor het theaterdiner noodzakelijk om vooraf een tafel te reserveren. U kunt reserveren op onze website via de speciale reserveerbutton bij de voorstelling of direct met de reservering van uw kaarten. De reserveerknop vindt u enkel bij de voorstellingen waarbij het theaterrestaurant geopend is. Telefonisch reserveren van een tafel is ook mogelijk. Hiervoor belt u tijdens kantooruren met 0341-442000.

U kunt ook vooraf een borrelarangement reserveren, dit kan telefonisch via 0341-442000 of via het sturen van een mail naar receptie@veluvinenunspeet.nl maar let op: gereserveerde borrelarrangementen dienen op de avond zelf voorafgaand aan de voorstelling en uiterlijk 20:00 uur afgerekend te worden! Wij noteren tijdens het afrekenen ook direct welk drankje wij voor u klaar mogen zetten. Na 20:00 uur vervallen niet afgerekende reserveringen en gaat de tafel weer in de verkoop.

Graag tot ziens in theaterrestaurant De Fabriek!