Horeca voor de totaalbeleving!

Onze Foyer is het centrale horecapunt in Veluvine. Hier kunt u, onder het genot van een kopje koffie, de krant of uw favoriete tijdschrift lezen. Ook hebben we gratis WiFi, zodat u er ook prima kunt (net)werken. En tijdens theater- en filmavonden is de Foyer de aangewezen plek om samen te borrelen en de voorstelling nog even rustig na te bespreken. Wellicht ontmoet u er de artiest(en) die u zojuist nog op het podium zag!

Veluvine verzorgt bij alle activiteiten ook de aanvullende horeca grotendeels zelf, ons horecateam staat de hele dag voor u klaar. Van het dagelijkse kopje koffie en vergaderarrangement tot theaterdiner en speciaal themabuffetten. Het team van Veluvine zorgt voor een complete beleving!

Theaterrestaurant De Fabriek

Op diverse theateravonden kunt u voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten in ons speciale theaterrestaurant De Fabriek. Hier begint uw avondje uit!

Onze keukenbrigade verrast u iedere avond met een speciaal 3-gangen theaterdiner waarbij u de keuze heeft tussen vlees, vis en vegetarische gerechten. U kunt ook aanschuiven voor enkel een hoofdgerecht en soms verrassen wij u met een thematische dagschotel of bijzonder buffet. Groot voordeel is dat u niet op de tijd hoeft te letten, dat doen wij voor u! Wij zorgen ervoor dat u op ontspannen wijze kunt eten en toch op tijd in de zaal plaatsneemt. 

Wisselende menukaarten vindt u onderaan deze pagina.

Theaterrestaurant De Fabriek is geopend vanaf 18.00 uur. Het is voor het theaterdiner noodzakelijk om te reserveren, via de website met de speciale reserveerbutton bij de informatie over elke voorstelling of u kunt direct het diner mee bestellen bij het boeken van de theaterkaarten. Telefonisch reserveren van een tafel is ook mogelijk tijdens kantooruren via 0341-442000.

TIP: Borrelarrangement
Een heerlijke uitbreiding van een cultureel avondje uit! In de pauze, of wanneer er geen pauze is nadien, kunt u meteen aanschuiven aan uw eigen tafel met diverse hapjes bij uw (pauze)drankje. 
Het borrelarrangement is direct mee te bestellen tijdens het boeken van kaarten en op de avond zelf te koop bij de bar in de Foyer.

Laat u verrassen en geniet…... in Theaterrestaurant De Fabriek!