Ontmoet elkaar in Veluvine!

Veluvine is een bijzonder multifunctioneel gebouw met een informele sfeer waar u de hele dag terecht kunt voor een kopje koffie, krantje, (sport)les, vergadering, lunch, diner, voorstelling of borrel. 

Veluvine verzorgt bij de activiteiten ook de aanvullende horeca grotendeels zelf, ons horecateam staat de hele dag voor u klaar. Van het dagelijkse kopje koffie en vergaderarrangement tot theaterdiner en zelfs een speciaal themabuffet. We proberen al onze bezoekers een complete beleving mee te geven.

Elke dag open: onze Foyer

De Foyer is dé ontmoetingsplek van Veluvine. Hier kunt u, onder het genot van een kopje koffie en een broodje, de krant of uw favoriete tijdschrift lezen. We hebben gratis WiFi, zodat u er ook prima kunt (net)werken. Tijdens theater- en filmavonden is de Foyer de aangewezen plek om samen te borrelen en de voorstelling nog even rustig na te bespreken. Wellicht ontmoet u er de artiest(en) die u zojuist nog op het podium zag!
In onze Foyer kunt u elke dag terecht voor een kop koffie, thee of een andere versnapering. Ook serveren wij vanaf 11.00 uur een kleine kaart. Op een theater- of filmavond kunt u in onze Foyer gezellig iets drinken, neem er eens een lekker borrelgarnituur bij!

Theaterrestaurant De Fabriek

Op alle theateravonden kunt u voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten in ons speciale theaterrestaurant De Fabriek. Hier begint uw avondje uit!

Onze keukenbrigade verrast u iedere avond met een speciaal 3-gangen theaterdiner waarbij u de keuze heeft  tussen vlees, vis en vegetarische gerechten. U kunt ook aanschuiven voor enkel een hoofdgerecht en soms verrassen wij u met een thematische dagschotel of bijzonder buffet. Net zo gevarieerd als het aanbod in ons theater!

 

Borrelarrangement

Sinds vorig seizoen kunt u ook terecht in het theaterrestaurant voor het borrelarrangement. Een groot succes! In de pauze, of wanneer er geen pauze is nadien, meteen aanschuiven aan uw eigen tafel met diverse hapjes bij uw (pauze)drankje. Laat u verrassen en geniet…

De kosten bedragen € 3,75 p.p. (minimaal 2 personen).
Let op: gereserveerde arrangementen dienen op de avond zelf voor 20:00 uur afgerekend te worden! Na 20:00 uur vervalt de reservering en gaat de tafel weer in de verkoop.

Reserveren theaterrestaurant

Theaterrestaurant De Fabriek is iedere theateravond geopend vanaf 18.00 uur. Groot voordeel is dat u niet op de tijd hoeft te letten, dat doen wij voor u! Wij zorgen ervoor dat u op ontspannen wijze kunt eten en toch op tijd in de zaal plaatsneemt. Wij raden aan een tafel vooraf te reserveren. U kunt reserveren via het speciale reserveringsformulier onder elke voorstelling of via de receptie: receptie@veluvinenunspeet.nl of 088-850 77 66.

U kunt het borrelarrangement ook vooraf reserveren via het speciale reserveringsformulier onder elke voorstelling, bij de receptie of (bij beschikbaarheid) direct bestellen voor aanvang van de voorstelling bij de bar.

Graag tot ziens in theaterrestaurant De Fabriek!

Bekijk hier ons theatermenu