Ontmoet elkaar in Veluvine!

Veluvine is een bijzonder multifunctioneel gebouw met een informele sfeer waar u de hele dag terecht kunt voor een kopje koffie, krantje, (sport)les, vergadering, lunch, diner, voorstelling of borrel. 

Veluvine verzorgt bij de activiteiten ook de aanvullende horeca grotendeels zelf, ons horecateam staat de hele dag voor u klaar. Van het dagelijkse kopje koffie en vergaderarrangement tot theaterdiner en zelfs een speciaal themabuffet. We proberen al onze bezoekers een complete beleving mee te geven.

 

Elke dag open: onze foyer

De foyer is dé ontmoetingsplek van Veluvine. Hier kunt u plaatsnemen aan één van de leestafels van de Bibliotheek en -onder het genot van een kopje koffie en een broodje- de krant of uw favoriete tijdschrift lezen. We hebben gratis Wifi, zodat u er ook prima kunt (net)werken. Tijdens theater- en filmavonden is de foyer de aangewezen plek om samen de voorstelling nog even rustig na te bespreken. Wellicht ontmoet u er de artiest(en) die u zojuist nog op het toneel zag!

In onze foyer kunt u elke dag terecht voor een kop koffie, thee of een andere versnapering. Ook serveren wij vanaf 11.00 uur een kleine kaart. Op een theateravond kunt u in onze foyer gezellig iets drinken, neem er eens een lekker borrelgarnituur bij!

Theaterrestaurant De Fabriek

Compleet avondje uit!
Tijdens theateravonden kunt u op donderdag tot en met zaterdag voorafgaand aan de voorstelling ook eerst een hapje eten. U heeft de keuze uit een driegangendiner (seizoenskaart) à € 23,50 per persoon of een speciale dagschotel à € 15,95 per persoon. Zo zorgt Veluvine voor een compleet avondje uit!

Reserveren theaterrestaurant
Als u gebruik wenst te maken van ons theaterdiner dan bent u rond 18.00 uur van harte welkom in ons theaterrestaurant. Voor de speciale dagschotel kunt u ook iets later aanschuiven. Reserveren voor het theaterdiner is wenselijk, gelieve minimaal één dag voor de voorstelling te reserveren via www.veluvinenunspeet.nl of 088-850 77 66.

Pauze arrangement

Maak uw voorstelling compleet met het pauze-arrangement van de Veluvine! In de pauze kunt u meteen aanschuiven aan uw eigen tafel met diverse hapjes bij uw drankje. U kunt het arrangement op de avond zelf bij de bar reserveren en direct afrekenen. Daarnaast is het ook mogelijk om het arrangement voorafgaand telefonisch te reserveren via de receptie 088-8507766 en op de avond zelf voor 20:00 uur af te rekenen bij de bar van Veluvine. Het arrangement staat in de pauze (óf, wanneer er geen pauze is, na afloop van de voorstelling) voor u klaar. De kosten bedragen € 3,75 p.p. (minimaal 2 personen).

Let op: gereserveerde arrangementen dienen op de avond zelf voor 20:00 uur afgerekend te worden! Na 20:00 uur vervalt de reservering en gaat de tafel weer in de verkoop.