Algemene informatie

Veilig Veluvine

Veluvine doet er alles aan om ervoor te zorgen dat haar bezoekers zich fijn en veilig voelen. Wij volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM en onze brancheorganisaties. Wij passen overal de 1,5 meter richtlijnen toe. Lees hier alles over onze Corona maatregelen.

Slechthorend?

De Rabozaal en Nestlézaal beschikken over een versterkingssysteem waarop je je digitale gehoorapparaat kunt aansluiten. Het bijbehorende apparaat kun je voorafgaand aan de voorstelling afhalen bij de kassa (borg € 20,00). Let op: het apparaat is alleen te gebruiken bij versterkte voorstellingen!

Minder valide en toegankelijkheid

Veluvine is goed toegankelijk voor mindervaliden. Wil je een rolstoelplaats reserveren, neem dan contact op met de theaterkassa: 0341-442000. Begeleiders zijn uiteraard van harte welkom, mits zij in het bezit zijn van een geldig plaatsbewijs.

Garderobe

De jas en/of tas mag je in de garderobe hangen maar ook meenemen naar de de zaal en onder een lege stoel naast je neerleggen.

Nieuwsbrief

Op onze website vindt je naast praktische informatie ook alle informatie over de geprogrammeerde voorstellingen en artiesten. Veluvine brengt regelmatig een digitale nieuwsbrief uit met de allerlaatste informatie over activiteiten en voorstellingen. 

Algemene bezoekersvoorwaarden

Op al onze transacties zijn de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en concertgebouwen Directies (VSCD) van toepassing. Je kunt deze algemene voorwaarden hieronder inzien.

Wanneer u opmerkingen of suggesties heeft over een voorstelling of over de dienstverlening van Veluvine dan horen wij dat graag!

Algemene bezoekersvoorwaarden VSCD

Aanvangstijden

De exacte aanvangstijd vind je op het toegangsbewijs. De zaal gaat ongeveer 15 minuten vóór aanvang van de voorstelling open. Kom alstublieft op tijd! Als je te laat bent kun je, i.v.m. alle maatregelen, niet meer naar binnen.

Het is niet toegestaan om tijdens een voorstelling te fotograferen en video-en/of geluidsopnames te maken tenzij vooraf anders wordt aangegeven. Mobiele telefoons dienen tijdens een voorstelling volledig uit te staan.

Fotografie programmering

Foto's & illustraties gebruikt bij de voorstellingen van het seizoen 2020-2021 zijn gemaakt door:

Annaleen Louwes, Annemieke van der Togt, Anne-van Zantwijk, Astley, Baker Davies, Bob Bronshoff, Ger Adrichem, Helene Wiesenhaan, Ivo Dijs, Jaap Stolk, Jip Merkies, Meis Belle Wahr, Roy Beusker, Wim Lanser, Jan Moll.

Veluvine Nunspeet heeft haar uiterste best gedaan om de rechthebbenden van het gebruikte beeldmateriaal te achterhalen. Meent u rechthebbende te zijn van een of meer van de gebruikte afbeeldingen, vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Eventuele fouten, castwijzigingen en niet vermelde (try-outs of reprise) voorstellingen zijn voorbehouden.