Algemene informatie

Aanvangstijden

De exacte aanvangstijd vindt u op uw toegangsbewijs. De zaal gaat ongeveer 15 minuten vóór aanvang van de voorstelling open. Komt u alstublieft op tijd! Als u te laat bent, bestaat er een kans dat u niet meer naar binnen kunt of pas in de pauze kunt aansluiten.

Het is niet toegestaan om tijdens een voorstelling te fotograferen en video-en/of geluidsopnames te maken. Mobiele telefoons dienen tijdens een voorstelling volledig uit te staan.

  • Foto: Vlot Fotografie

Slechthorend?

De Rabozaal en Nestlézaal beschikken over een versterkingssysteem waarop u uw digitale gehoorapparaat kunt aansluiten. Het bijbehorende apparaat kunt u voorafgaand aan de voorstelling afhalen bij de kassa (borg € 20,00). Let op: het apparaat is alleen te gebruiken bij versterkte voorstellingen!

Minder valide en toegankelijkheid

Veluvine is goed toegankelijk voor mindervaliden. Wilt u een rolstoelplaats reserveren, neem dan contact op met de theaterkassa: 0341-442000. Begeleiders zijn uiteraard van harte welkom, mits zij in het bezit zijn van een geldig plaatsbewijs.

Theaterrestaurant De Fabriek

Voor aanvang, tijdens de pauze en na afloop van de voorstelling kunt u in onze Foyer iets drinken. In Theaterrestaurant De Fabriek kunt u voorafgaand aan de voorstelling ook een hapje eten en/of gebruik maken van ons speciale borrelarrangement.

Kijk voor meer informatie over onze horecamogelijkheden hier.

Garderobe

In verband met de veiligheid is het niet toegestaan uw jas mee de zaal in te nemen. U kunt uw jas ophangen in onze garderobe. Hier bevinden zich ook enkele kluisjes voor het opbergen van uw kostbare spullen.

Nieuwsbrief

Op onze website vindt u naast praktische informatie ook alle informatie over de geprogrammeerde voorstellingen en artiesten. Veluvine brengt regelmatig een digitale nieuwsbrief uit met de allerlaatste informatie over activiteiten en voorstellingen. 

Algemene bezoekersvoorwaarden

Op al onze transacties zijn de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en concertgebouwen Directies (VSCD) van toepassing. U kunt deze algemene voorwaarden hieronder inzien.

Wanneer u opmerkingen of suggesties heeft over een voorstelling of over de dienstverlening van Veluvine dan horen wij dat graag!

Algemene bezoekersvoorwaarden VSCD

Fotografie programmering

Foto's & illustraties gebruikt bij de voorstellingen van het seizoen 2018-2019 zijn gemaakt door:

Anne Alders, Jan Amse, Kim Balster, Diana Beekvelt, Joris van Bennekom, Arjan Benning, Menno van der Bijl, Marco Borggreve, Cynthia Borst, Isabeau Bosscher, Mart Boudestein, Shane Brown, Emily Charles, Corbino, Curly and Straight, Cygge, Gary Doak Photography, Merlijn Doomernik, Nichon Glerum, Geert Gratama, Nick Helderman, Robbert Huffenreuter, Bram Jonker, Robin Kamphuis, Jean Marc Kessely, Wim Lanser, Hanneke Lathouwers, Nic Limper, Thijs Maas, Lola Salomé Mooij, Thomas Muselet, Bastiaan Musscher, Raul Neijhorst, Dick Nicolai, Eric van Nieuwland, Marcel van Oostrom, Nick van Ormondt, Manfred Pollert, Royal Print, Robert van der Ree, Wim Schalekamp, Marijke de Schepper, De Stentor.nl, Annemieke van der Togt, Marcel Truyens, Matthias Tuns, Hans Verduin, Astrid Verhoef, Rogier Veldman, Vlot Fotografie, Benno Wonink.

Veluvine Nunspeet heeft haar uiterste best gedaan om de rechthebbenden van het gebruikte beeldmateriaal te achterhalen. Meent u rechthebbende te zijn van een of meer van de gebruikte afbeeldingen, vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Disclamer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Eventuele fouten, castwijzigingen en niet vermelde (try-outs of reprise) voorstellingen zijn voorbehouden.