Annuleren tickets

Verhinderd of geannuleerd tijdens de coronacrisis zomer 2020
Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals vragen gezamenlijk aan bezoekers om hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen onder het motto: “Bewaar je ticket, geniet later“. De sector heeft in gezamenlijkheid een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het ministerie van OC&W en volgens de regels van de ACM. Lees onderaan de pagina de informatie over de landelijke regeling.

Verhinderd door Corona in seizoen 2020/2021
Alle verplaatsingen en annuleringen zijn in augustus 2020 afgehandeld en/of omgeboekt.
Mocht je als bezoeker in verband met corona-gerelateerde gezondheidsklachten vlak voor een voorstelling moet annuleren, dan ontvang je een voucher met een digitaal tegoed. We brengen hiervoor geen annuleringskosten a € 2,50 per kaart in rekening. Deze aangepaste voorwaarden hanteren we in ieder geval voor voorstellingen tot eind december 2020. Wij zien je dan graag terug op een ander moment.

Voorlopig geldt bovenstaande regeling, bekijk hieronder onze reguliere voorwaarden.


Verhinderd?
Bij verhindering is het tot 1 week voorafgaand aan de voorstelling mogelijk om gekochte kaarten aan de kassa annuleren. Je ontvangt een voucher ter waarde van het aankoopbedrag minus €2,50 annuleringskosten per kaart.. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kan bij latere aankopen bij Veluvine worden besteed, zowel aan de kassa als online. Administratie- en transactiekosten worden niet vergoed. Bij verhindering binnen een week voor de voorstelling is het, behoudens zeer bijzondere reden, niet meer mogelijk om aangekochte kaarten te annuleren.

Annulering van de voorstelling
Indien een voorstelling wordt geannuleerd, bijvoorbeeld wegens ziekte van een artiest, wordt in de meeste gevallen een nieuwe datum vastgesteld. Je krijgt hierover bericht, zo mogelijk via e-mail. Je kaarten voor de geannuleerde voorstelling worden automatisch overgezet naar de nieuwe datum.
Indien je niet in de gelegenheid bent de voorstelling op de nieuwe datum bij te wonen, kun je de kaarten annuleren volgens bovenstaande regels. In deze situatie worden geen annuleringskosten berekend.

Als de voorstelling wordt afgelast, geven wij u de keuze tussen een voucher of restitutie van het aankoopbedrag.

Voucher
Binnen Veluvine wordt gebruik gemaakt van digitaal tegoed. Dit wordt gekoppeld aan de persoonsgegevens in ons kassasysteem en kan worden ingewisseld met een 16 cijferige vouchercode. De voucher is ook online te gebruiken.

Lees hier de landelijke regeling met betrekking tot restitutiegelden