Informatie Kaartverkoop

Je kan je toegangskaarten voor de theatervoorstellingen op twee manieren bestellen, online via de website of bij onze theaterkassa.

Online kaartverkoop
• 24 uur per dag, zelfs tot 1 uur voor aanvang van de voorstelling.
• Servicekosten betaling per IDEAL €1,00 per kaart, maximaal €4,- per transactie.
• Keuze uit E-Ticket (gratis) of geprinte kaarten laten thuisbezorgen voor €3,50.

Theaterkassa

• Open op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.
• Open vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling.
• Telefonisch reserveren is niet mogelijk (m.u.v groepen / mindervaliden).
• Groepen (vanaf 10 personen) minder-validen kunnen voor reserveringen terecht 
  bij de theaterkassa: 0341 - 442000.
• Je kan toegangskaarten contant, met een Podium Cadeaukaart of per pin betalen.

Drankje
Bij alle voorstellingen van Veluvine is een drankje inbegrepen, tenzij anders vermeld. Tijdens de voorstelling is er geen pauze. Drankjes mogen mee de zaal in. Na afloop is de bar geopend (zitplaats verplicht). Informatie over het wel/niet inbegrepen drankje vindt je altijd op je toegangsbewijs.

Podium Cadeaukaart
Deze kaart is verkrijgbaar èn te verzilveren bij de theaterkassa van Veluvine. Wij accepteren geen betalingen met de Nationale Bioscoopbon en/of VVV bon.

Acties
Veluvine behoudt zich het recht voor om, o.a. in samenwerking met het theaterimpresariaat, 'last-minute' acties te houden. De eventuele prijsreductie geldt niet voor eerder gekochte toegangskaarten.

Annuleren
Kan je door gezondheidsklachten een voorstelling niet bijwonen? Neem dan contact met ons op. Veluvine restitueert binnen 21 dagen het aankoopbedrag.

Uitverkocht?
Veluvine plaatst je op verzoek op de wachtlijst. Wanneer er plaatsen vrijkomen, nemen wij contact met je op.

Twee voorstellingen per avond
De meeste theatervoorstellingen starten om 19.00 uur en 21.00 uur. Bij iedere voorstelling kunnen wij 100 mensen ontvangen. Wanneer de verkoopstanden achterblijven worden deze twee voorstellingen samengevoegd en start de voorstelling om 20.15 uur.

Bewaar je ticket, geniet later
Bezoekers die kaarten hebben voor de verplaatste of geannuleerde voorstellingen zijn inmiddels geïnformeerd per e-mail. Mocht je geen mail van ons hebben ontvangen dan kan je contact opnemen met tickets@veluvinenunspeet.nl