Informatie Kaartverkoop

U kunt uw toegangskaarten voor de theatervoorstellingen op drie manieren bestellen, via het bestelformulier in het programmaboekje, online via de website of bij onze theaterkassa. Toegangskaarten voor alle overige activiteiten zijn enkel via de website en/of de theaterkassa te verkrijgen.

Bestelformulier
U kunt voor het bestellen van uw kaarten voor theatervoorstellingen het bestelformulier in het programmaboekje invullen. Bestelformulieren kunt u t/m  
31 juli 2019 opsturen, de formulieren worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Uitsluitend volledig ingevulde formulieren worden verwerkt. 
Vanaf 1 augustus 2019 is het alleen mogelijk om kaarten te kopen aan de theaterkassa of via de website.

Online kaartverkoop
• 24 uur per dag, zelfs tot 1 uur voor aanvang van de voorstelling.
• Servicekosten betaling per IDEAL  € 1,00 per kaart, maximaal € 4,- per transactie.
• Keuze uit E-Ticket (gratis) of geprinte kaarten laten thuisbezorgen voor € 3,50.

Theaterkassa
• Open op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.
• Open vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling.
• Telefonisch reserveren is niet mogelijk (m.u.v groepen / mindervaliden).
• Groepen (vanaf 10 personen) minder-validen kunnen voor reserveringen terecht 
  bij de theaterkassa: 0341 - 442000.
• U kunt uw kaarten contant, met een Podium Cadeaukaart of per pin betalen.

Pauzedrankje
Bij alle voorstellingen van Veluvine (m.u.v. de NJO Muziekzomer) is een (pauze)drankje inbegrepen, tenzij anders vermeld. Bij de jeugdvoorstellingen serveren we ranja voor de kinderen. Informatie over het wel/niet inbegrepen drankje vindt u altijd op uw toegangsbewijs.

Podium Cadeaukaart
Deze kaart is verkrijgbaar èn te verzilveren bij de theaterkassa van Veluvine. Wij accepteren geen betalingen met de Nationale Bioscoopbon en/of VVV bon.

CJP korting
CJP pashouders ontvangen een korting van € 1,00 op de toegangsprijs van alle theatervoorstellingen, m.u.v. de NJO Muziekzomer en alle Familie/Jeugdvoorstellingen.

Acties
Veluvine behoudt zich het recht voor om, o.a. in samenwerking met het theaterimpresariaat, 'last-minute´ acties te houden. De eventuele prijsreductie geldt niet voor eerder gekochte toegangskaarten.

Vroegboekvoordeel
Veluvine verleent korting bij aanschaf van kaarten voor meerdere voorstellingen tegelijk, de zgn Vroegboek Voordeel Actie. Koopt u voor 1 augustus 2019 kaarten voor 6 of meer voorstellingen tegelijk, dan ontvangt u van Veluvine 10% korting op de totaalprijs. 

Meet & Greet
Bij verschillende voorstellingen is er een mogelijkheid tot een Meet & Greet met de artiest. Hierbij krijgt u de gelegenheid om na afloop van de voorstelling met de artiest(en) na te praten in onze foyer.

Verhinderd = Omruilen
Wanneer u verhinderd bent, dan is het tot 7 dagen voorafgaand aan de voorstelling mogelijk de gekochte kaarten om te ruilen voor een andere voorstelling binnen het lopende seizoen. De kosten voor het omruilen bedragen € 2,50 per kaart. Indien u niet direct omruilt, krijgt u een tegoedbon voor de waarde van de kaarten, minus € 2,50 per kaart. Deze tegoedbon is geldig binnen het lopende seizoen. Binnen 7 dagen voorafgaand aan de voorstelling is omruilen van de kaarten niet meer mogelijk.

Uitverkocht?
Veluvine plaatst u op verzoek op de wachtlijst. Wanneer er plaatsen vrijkomen, nemen wij contact met u op.