Veluvine stapje voor stapje weer open!

Naar aanleiding van de persconferentie op woensdag 6 mei jl. is Veluvine aan het kijken naar de mogelijkheden om stapje voor stapje steeds verder open te gaan. We zijn momenteel druk bezig met het uitwerken van de mogelijkheden rondom de nieuwe richtlijnen in goed overleg met de gemeente en alle organisaties binnen Veluvine. Zo start Bibliotheek Noordwest Veluwe vanaf 2 juni met de 'anderhalvemeterbieb' en vanaf 1 juni start Veluvine met het Veluvine VIP-Filmhuis. Ook zijn we in overleg met de andere organisaties binnen Veluvine. We houden jullie hiervan op de hoogte!

Zomerprogramma
Wat is het fijn om weer gasten te mogen ontvangen, het geeft ons moed en frisse energie om aan de slag te gaan. En dat gaan we dan ook zeker doen, per 1 juli zelfs ongeplaceerd met maximaal 100 personen op onze tribune. Met diverse initiatiefnemers en leuke partners wordt er achter de schermen gewerkt aan een leuk en gevarieerd zomerprogramma. Zo is op zaterdag 4 juli Trinity te zien in Veluvine en komen Steven Kazàn en Jamie met dé entertainmentshow van deze zomer naar Veluvine op donderdg 30 en vrijdag 31 juli.

Bewaar je ticket, geniet later!
Veluvine sluit zich aan bij de landelijke actie om mensen actief te ontmoedigen om hun geld terug te vragen voor voorstellingen. We roepen bezoekers op om hun ticket te bewaren tot de deuren weer opengaan: ‘Bewaar je ticket, geniet later!’ is de slogan van de landelijke actie. Meer informatie hierover vind je op de website www.bewaarjeticket.nl.

Wij missen jullie…
In de afgelopen 10 jaar hadden we nooit kunnen bedenken dat wij door een pandemie onze deuren moesten sluiten van ‘Dé ontmoetingsplek van Nunspeet’. Naast de theatervoorstellingen is het ook de plek waar kinderen naar muziek- en dansles gaan, ouderen iedere ochtend komen om te biljarten en waar velen cursussen en trainingen volgen. Wij missen het applaus in onze Rabo- en Nestlézaal, wat tot ver in ons gebouw te horen was. Applaus die velen van ons nu moeten missen: kinderen uit groep 8 die zich verheugd hadden op hun groep 8 musical, leerlingen van het Nuborgh College die hun diploma in ontvangst zouden nemen, maar ook onze artiesten missen het applaus en hadden zich verheugd op jullie komst. Het applaus zal zeker weer gaan klinken in Veluvine! Wanneer? Dat is nog even de vraag…

Wij zullen jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Het laatste nieuws is te vinden op onze nieuws-pagina. Voor nu: pas goed op elkaar, want alleen samen krijgen we corona onder controle.

Tot ziens in Veluvine!