Veilig Veluvine

Veluvine doet er alles aan om ervoor te zorgen dat haar bezoekers zich fijn en veilig voelen. Wij volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM en onze brancheorganisaties. Wij passen overal de actuele  richtlijnen toe. Lees hier alle maatregelen binnen Veluvine omtrent Corona.

 • Voorafgaand aan je bezoek
  Je bent bij ons van harte welkom als je vrij bent van verkoudheid en koortsklachten. Als jij of iemand in jouw huishouden last heeft van verkoudheid of koortsklachten, dan willen wij je vragen om thuis te blijven. Neem dan contact met ons op zodat wij de kaarten kunnen annuleren en het aankoopbedrag aan je kunnen retourneren.
 • In het theater
  Bij binnenkomst word je verwelkomd door een van onze gastdames/heren en ontvang je verdere instructies. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht. Desinfecteer je handen en hang je jas/tas op in de garderobe. Je mag deze ook meenemen in de zaal en onder de stoel of de lege stoel naast je plaatsen. Houd rekening met elkaar. Betaal overal bij voorkeur met pin. Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op.
 • Placering
  De kaarten voor voorstellingen tijdens de zomerprogrammering 2021 worden ongeplaceerd verkocht. Voorafgaand aan de voorstelling wijzen onze medewerkers jou een plek aan waar je mag zitten. In het nieuwe theaterseizoen (vanaf september 2021) gaan we in principe terug naar een normale zaalbezetting en placering. E.e.a. is afhankelijk van de dan geldende regelgeving.
 • Tijdens de voorstelling
  Tijdens de voorstellingen t/m augustus is er geen pauze. Drankjes die inbegrepen zitten in het toegangskaartje mogen mee de zaal in worden genomen. In het nieuwe seizoen gaan we in principe terug naar de normale situatie waarbij er bij de meeste voorstellingen ook weer een pauze is. E.e.a. is afhankelijk van de dan geldende regelgeving. 
 • Na de voorstelling
  Bij het slotapplaus graag blijven zitten. Wacht vervolgens op verdere instructies van onze medewerkers om de zaal te verlaten.
 • Toiletbezoek
  Toiletbezoek is tijdens de voorstelling niet mogelijk, moet je onverhoopt toch dan kun je niet terugkeren naar de zaal.
 • Luchtbehandeling
  Wij zorgen voor goede ventilatie en verversen de lucht regelmatig om een prettig en gezond binnenklimaat te creëren. Er wordt verse lucht van buiten gebruikt om de lucht in de zaal te verversen.Wij kijken uit naar jullie komst.
 • Aantal bezoekers 
  Wij volgen de laatste ontwikkelingen omtrent Corona en houden ons aan het advies van het RIVM. Ook wat betreft het aantal bezoekers dat wij mogen ontvangen. Voorstellingen in onze film- en theaterzaal zullen daarom plaatsvinden met een maximaal toegestaan aantal personen, n.a.v. het actuele advies.

  Tot en met augustus 2021 gelden de 1,5 meter richtlijnen in ons theater en is het aantal bezoekers hierop gemaximeerd. Voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen (vanaf september 2021) vinden in principe plaats bij een normale zaalbezetting. Het zou kunnen zijn dat bezoekers in dit geval een coronatoegangsbewijs moeten tonen om toegang te verkrijgen tot de voorstellingen. Op dit moment (juli 2021) is daar nog geen 100% duidelijkheid over. E.e.a. is afhankelijk van de dan geldende regelgeving.