Veilig Veluvine

Veluvine doet er alles aan om ervoor te zorgen dat haar bezoekers zich fijn en veilig voelen. Wij volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM en onze brancheorganisaties. Wij passen overal de 1,5 meter richtlijnen toe. Lees hier alle maatregelen binnen Veluvine omtrent Corona.

 • Voorafgaand aan je bezoek
  Je bent bij ons van harte welkom als je vrij bent van verkoudheid en koortsklachten. Als jij of iemand in jouw huishouden last heeft van verkoudheid of koortsklachten, dan willen wij je vragen om thuis te blijven. Neem dan contact met ons op zodat wij de kaarten kunnen annuleren en het aankoopbedrag aan je kunnen retourneren.
 • In het theater
  Bij binnenkomst word je verwelkomt door een van onze gastdames/heren en ontvang je verdere instructies. Desinfecteer je handen en hang je jas/tas op in de garderobe. Je mag deze ook meenemen in de zaal en onder een lege stoel naast je plaatsen. Houd tijdens je theaterbezoek 1,5 meter afstand van elkaar, volg de looproutes op de vloer en betaal overal bij voorkeur met pin. Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op.
 • Placering
  De kaarten voor voorstellingen worden ongeplaceerd verkocht. Voorafgaand aan de voorstelling wijzen onze medewerkers jou een plek aan waar je mag zitten.
 • Tijdens de voorstelling
  Tijdens de voorstelling is er geen pauze. Drankjes die inbegrepen zitten in het toegangskaartje mogen mee de zaal in worden genomen. 
 • Na de voorstelling
  Bij het slotapplaus graag blijven zitten. Wacht vervolgens op verdere instructies van onze medewerkers om de zaal te verlaten.
 • Toiletbezoek
  Toiletbezoek is tijdens de voorstelling niet mogelijk, moet je onverhoopt toch dan kun je niet terugkeren naar de zaal.
 • Luchtbehandeling
  Wij zorgen voor goede ventilatie en verversen de lucht regelmatig om een prettig en gezond binnenklimaat te creëren. Er wordt verse lucht van buiten gebruikt om de lucht in de zaal te verversen.Wij kijken uit naar jullie komst.