Veilig Veluvine

Veluvine doet er alles aan om ervoor te zorgen dat haar bezoekers zich fijn en veilig voelen. Wij volgen de landelijke richtlijnen van het RIVM en onze brancheorganisaties. Wij passen overal de 1,5 meter richtlijnen toe. Lees hier alle maatregelen binnen Veluvine omtrent Corona.

 • Voorafgaand aan je bezoek
  Je bent bij ons van harte welkom als je vrij bent van verkoudheid en koortsklachten. Als jij of iemand in jouw huishouden last heeft van verkoudheid of koortsklachten, dan willen wij je vragen om thuis te blijven. Neem dan contact met ons op zodat wij de kaarten kunnen annuleren en het aankoopbedrag aan je kunnen retourneren.
 • In het theater
  Bij binnenkomst word je verwelkomt door een van onze gastdames/heren en ontvang je verdere instructies. Desinfecteer je handen en hang je jas/tas op in de garderobe. Je mag deze ook meenemen in de zaal en onder een lege stoel naast je plaatsen. Houd tijdens je theaterbezoek 1,5 meter afstand van elkaar, volg de looproutes op de vloer en betaal overal bij voorkeur met pin. Volg altijd de aanwijzingen van onze medewerkers op.
 • Placering
  De kaarten voor voorstellingen worden ongeplaceerd verkocht. Voorafgaand aan de voorstelling wijzen onze medewerkers jou een plek aan waar je mag zitten.
 • Tijdens de voorstelling
  Tijdens de voorstelling is er geen pauze. Drankjes die inbegrepen zitten in het toegangskaartje mogen mee de zaal in worden genomen. 
 • Na de voorstelling
  Bij het slotapplaus graag blijven zitten. Wacht vervolgens op verdere instructies van onze medewerkers om de zaal te verlaten.
 • Toiletbezoek
  Toiletbezoek is tijdens de voorstelling niet mogelijk, moet je onverhoopt toch dan kun je niet terugkeren naar de zaal.
 • Luchtbehandeling
  Wij zorgen voor goede ventilatie en verversen de lucht regelmatig om een prettig en gezond binnenklimaat te creëren. Er wordt verse lucht van buiten gebruikt om de lucht in de zaal te verversen.Wij kijken uit naar jullie komst.
 • Aantal bezoekers 
 • Wij volgen de laatste ontwikkelingen omtrent Corona en houden ons aan het advies van het RIVM. Ook wat betreft het aantal bezoekers dat wij mogen ontvangen. Voorstellingen in onze film- en theaterzaal zullen daarom plaatsvinden met een maximaal toegestaan aantal personen, n.a.v. het huidige advies.
 • Dringend advies mondkapjes
 • Het kabinet geeft het dringende advies tot het dragen van niet-medische mondkapjes in alle publieke binnenruimtes zoals restaurants, cafés, theaters en concertzalen, met uitzondering van mensen op een zitplaats. In navolging van dit dringende advies, neemt Veluvine de volgende maatregelen:
  1. Alle medewerkers wordt dringend geadviseerd bij beweging door het pand een mondkapje te dragen. Medewerkers en vrijwilligers die in publieke ruimte werkzaam zijn ontvangen van Veluvine een transparante mondkapje die men gedurende werktijd op kan houden.
  2. Het publiek wordt dringend geadviseerd een mondkapje te dragen zolang men in beweging is. Zit je op een stoel, dan kan het mondkapje weer af. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, we spreken het publiek er wel op aan en bieden bij vraag een disposable mondkapje aan. Vooralsnog weigeren wij geen publiek dat geen mondkapje (wil) dragen. De anderhalve meter afstand blijft voor publiek de richtlijn.