Vrienden zijn belangrijk!

Ook Veluvine is getroffen door de Coronacrisis. Jouw steun is belangrijker dan ooit. Onze Vrienden zijn voor Veluvine van essentieël belang. Wegdromen bij top muzikanten, tot tranen toe lachen bij een cabaretvoorstelling, op het puntje van je stoel zitten bij een spannende film. Het kan allemaal in ons theater, mede dankzij onze Vrienden!

De Vrienden van Veluvine dragen theater, film en kunst een warm hart toe en zijn, behalve liefhebber en Veluvine ambassadeur, actief betrokken bij de ambities van Veluvine. Immers door de financiële steun van haar Vrienden is Veluvine in staat om haar culturele ambities naar een hoger niveau te tillen. Een mooi theaterprogramma, bijzondere films en bezienswaardige exposities voor een regionaal publiek!

Doneer en Profiteer!
Onze Vrienden dragen wij natuurlijk ook een warm hart toe. Je krijgt er dus ook iets voor terug!

  • Voorrang bij de kaartvoorverkoop van een nieuw theaterseizoen
  • Kosteloos omruilen van theaterkaarten binnen een theaterseizoen; tot 7 dagen voor de voorstelling (reguliere omruilkosten € 2,50 p. kaart).
  • Twee vrijkaarten voor een film naar keuze (eenmalig; bij aanmelding als nieuwe Vriend). 
  • Heel veel dank en waardering!

Onze Vriend worden?

Geniet van al dat moois dat Veluvine je te bieden heeft, steun ons en profiteer van bovenstaande voordelen! Je bent al Vriend van Veluvine vanaf een minimale jaarlijkse bijdrage van € 25,00 p.p.

Vul het Vriendenformulier hieronder in en beleef samen met ons cultuur!

Ja, ik word vriend van Veluvine!

En machtig Veluvine Cultuur dit bedrag jaarlijks van bovenstaand rekeningnummer af te schrijven.

captcha