Ga terug naar overzicht

QUEEN The Music

Een show met de grootste hits!

Categorie: Muziek
Datum: 18 JAN 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 29,50 incl. drankje

Met tientallen hits in de jaren 70, 80 en 90 is Queen één van de succesvolste popgroepen in de geschiedenis. De band staat bekend om de muzikale veelzijdigheid, de gelaagde arrangementen, de harmonieën en de krachtige liveoptredens.

In de theatershow QUEEN The Music, staat de muziek van deze muzikale kunstenaars volledig centraal. Een negenkoppige band, met vier(!) topvocalisten brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie! Zij onderscheiden zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken. Een speciale gastrol is weggelegd voor Linda Kinsbergen, die met haar gelijkenis zowel qua uiterlijk als stem, de rol van Montserrat Caballé vertolkt in het epische Barcelona.

In QUEEN The Music komen alle grote hits voorbij zoals: I Want it All, Play The Game, I Want to Break Free, Somebody to Love, Another One Bites The Dust, We Are The Champions, We Will Rock You, The Show Must Go On, Don’t Stop Me Now en natuurlijk Bohemian Rhapsody!

Lees meer

Schuif AAN en ga UIT!


Geniet voorafgaand aan de voorstelling van een heerlijk drie-gangen theaterdiner a € 24,95. U kunt ook aanschuiven voor enkel een hoofdgerecht  a € 18,95. Onze keukenbrigade verrast u met een wisselende keuze uit een vis, vlees en vegetarische gerecht. Het theaterdiner kunt u direct boeken tijdens de kaartverkoop of reserveren via onderstaande button.
> Info Pauze- en Naborrelarrangement

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

The Story of George Michael

Charly Luske

Op veler verzoek komen Charly Luske en zijn steengoede live-band terug met het programma waarin zij de grootste hits en het verhaal van George Michael brengen. Met songs als Freedom, Faith en Careless Whisper staan zijn voor het eerst in Veluvine en zal de zaal op zijn kop worden gezet  

Vr
11 Okt
20:15
Muziek

The LSB Experience

Beatles & Beyond

De mannen van The LSB Experience zijn enorme Beatlesfans en spelen al jaren met groot succes op het grootste Beatlesfestival in de VS. Nu komen ze voor een avondlang muziekplezier naar Nunspeet. Virtuoos gespeeld, prachtig gezongen en afgewisseld met de verhalen achter de songs. 

Za
14 Mrt
20:15
Muziek