Ga terug naar overzicht

Quinteto del Diablo

The Devil on the Dance Floor

Categorie: Klassiek, Muziek
Datum: 17 AUG 2019Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 13,50, t/m 30 jaar € 8,50

Quinteto del Diablo bestaat uit vijf jonge musici uit Nederland, Litouwen, Zweden en Argentinië. Dit jonge tangocollectief staat garant voor vlammende Argentijnse tango en opzwepende eigentijdse muziek. Ze zetten dans in om hun muziek bij het publiek te brengen. U zult o.a. de werken van Astor Piazolla herkennen.

Samen met regisseur Laura Suarez, gespecialiseerd in de interactie tussen kunst en publiek, bieden zij met The Devil on the Dance Floor een doorlopende voorstelling waarin muziek en dans een eenheid vormen. Soms leidt de dans, soms de muziek. Meeslepend is het van begin tot eind!

Deze voorstelling is onderdeel van de NJO Muziekzomer; een jaarlijks terugkerend zomerfestival met muzikale activiteiten op de mooiste locaties in Gelderland. De organisatie is in handen van het Nationaal Jeugdorkest (NJO), dat zich richt op de ontwikkeling van jong toptalent. Bij deze voorstelling is geen drankje inbegrepen.

Lees meer

Maak uw avondje uit compleet!

Na afloop van de voorstelling kunt u direct aanschuiven aan een voor u gereserveerde tafel incl. heerlijk borrelplankje met warme & koude hapjes. Het arrangement kost € 3,95 p.p. en is excl. drankje. Uiteraard zetten wij inbegrepen of meebestelde drankjes ook voor u klaar. Laat u verrassen en geniet...
Het Borrel-arrangement kunt u direct meebestellen tijdens de kaartverkoop (als extra optie) of voor aanvang van de voorstelling bestellen aan de bar. Vol=vol.

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht