Ga terug naar overzicht

Rabobank Noord Veluwe blijft komende 3 jaar sponsor

De sponsorovereenkomst tussen Veluvine Cultuur en Rabobank Noord Veluwe is met 3 jaar verlengd. Het contract werd onlangs door directievoorzitter G. Wielink en directeur H. Bosch getekend. De theaterzaal zal de naam Rabozaal blijven dragen.

Hannelore Bosch, directeur Veluvine: ‘’We zijn erg verheugd met de continuering van het sponsorcontract met Rabobank Noord Veluwe. Mede door de bijdrage van Rabobank Noord Veluwe heeft Veluvine zich de afgelopen jaren kunnen ontplooien als cultureel hart van de (Nunspeetse) samenleving. Met de voortzetting van het contract hopen wij de samenwerking nog verder te intensiveren en de culturele activiteiten gezamenlijk nog meer impuls te geven” .

Directievoorzitter Gerrit Wielink: “Na de prettige samenwerking van de afgelopen jaren zijn we erg blij dat we deze samenwerking de komende jaren kunnen voortzetten. Samen staan we sterk voor cultuur in Nunspeet en op de Noord-Veluwe. Als Rabobank dragen we cultuur in de breedste zin des woords een warm hart toe. Door samen te werken met verschillende culturele (lokale) partners willen wij cultuur toegankelijker maken voor iedereen. Door deze sponsoring is het mogelijk om regelmatig acties te organiseren voor klanten van de Rabobank. Doel is om daarmee cultuur laagdrempelig te maken voor jong en oud’’.


Ga terug naar overzicht