Ga terug naar overzicht

René van Meurs

Ik beloof niks (try-out)

Categorie: Cabaret
Datum: 16 NOV 2017Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 18,00

De afgelopen tijd heeft René van Meurs van alles meegemaakt waar hij jullie vanavond graag over vertelt. Het zou een avondje vol mooie verhalen, rake grappen en flink tempo kunnen worden, maar hij belooft niks. Dat ligt ook een beetje aan jullie. Je maakt zo’n avond tenslotte samen.

Eigenlijk was hij van plan om exact te doen wat je van een avondje cabaretteketet verwacht. Hoog tijd voor open vizier, oprechte verbazing en elkaar leren kennen.  

Laten we één ding afspreken: jullie zijn op tijd in het theater en René doet de rest. Dat is dan bij deze zijn laatste belofte.

Lees meer

Theaterrestaurant De Fabriek

Op alle theateravonden kunt u voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten in ons speciale theaterrestaurant De Fabriek.
Of kom genieten van ons borrelarrangement: in de pauze, of wanneer er geen pauze is nadien, meteen aanschuiven aan uw eigen tafel met hapjes bij uw (pauze)drankje. Laat u verrassen en geniet…
Wij raden u aan een tafel te reserveren via de button of 088-850 77 66.
Klik hier voor meer info & menu

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

Ik reserveer voor *
captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Ali B

Koorts (try-out)

Ali B is nog lang niet uitgepraat! Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in Veluvine!

Za
25 Nov
20:15
Cabaret

Cabaretpoel

Vier keer leuk!

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Tijdens deze zeer afwisselende avond spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling. U ziet o.a. finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. Maar wie er spelen, blijft meestal tot de avond zelf een verrassing.

Vr
01 Dec
20:15
Cabaret

Kirsten van Teijn

Zalf

Kirsten heeft jeuk. Al haar leven lang. Jeuk komt van binnenuit, jeuk is een emotie, maar Kirsten krijgt ook jeuk van de wereld om haar heen. Haar tweede avondvullende programma is een muzikale cabaretvoorstelling die de jeuk naar het theater brengt maar ook de zalf.

Za
20 Jan
20:15
Cabaret