Ga terug naar overzicht

Rhythm of The Dance Christmas Show

The Nat. Dance Company of Ireland

Categorie: Dans
Datum: 06 DEC 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 30,00, incl. drankje

Deze succesvolle show trok de afgelopen 16 jaar al meer dan 12 miljoen toeschouwers uit 51 verschillende landen. Dit seizoen is de wervelende show te aanschouwen in een speciale kersteditie om u op te warmen tijdens de donkere dagen van het jaar.

Jonge Ierse topdansers brengen op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans. Laat u in vervoering brengen door de dansers en danseressen - voor een deel afkomstig uit de befaamde Riverdance-shows -, aangevuld met live musici en vocalisten. Meeslepend en weergaloos.

‘Rhythm of the Dance’ is een dynamische Ierse dansshow met veel kostuumwisselingen, getalenteerde musici, virtuoze vocalisten en onvermoeibare danser(es)s(en).

Geniet van een ‘fantastisch spektakel’, tijdens een avond vol opzwepende dans en muziek, geheel in kerstsfeer!

 

Lees meer

Maak uw avondje uit compleet!

Kom voorafgaand een hapje eten in ons Theaterrestaurant De Fabriek, we serveren al een 3 gangen theaterdiner voor slechts € 23,95 p.p. Of boek ons borrelarrangement a € 3,75 p.p. We serveren in de pauze (of na de voorstelling) een borrelplank met heerlijk hapjes en zetten uw gewenste (pauze)drankje erbij klaar. U kunt het borrelarrangement direct meeboeken tijdens het bestellen van uw kaarten. Het theaterdiner kunt u ook direct meeboeken of reserveren via onderstaande button. < Meer info

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht