Ga terug naar overzicht

Ronald Sneijders - 21.00 uur

Een avond met mij

Categorie: Cabaret
Datum: 22 OKT 2020Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 21:00Prijs: € 18,50 incl. drankje

Ronald Snijders staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show. In Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders.

Snijders maakte eerder Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show en Groot Succes 2. ‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, oordeelde de Volkskrant. ‘Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen’, schreef Theaterparadijs. ‘Grote Ronald is briljant’, kopte de Theaterkrant.

Ronald Snijders schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring. Regelmatig is hij te gast bij talkshows, met name als specialist op het gebied van absurdisme en taal.

Lees meer
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Willem Gunneman en Jan Vayne

ImPROFisaties

Toetsen-virtuoos Jan Vayne en Woordkunstenaar Willem Gunneman tekenen samen voor een unieke voorstelling vol bijzondere liedjes, muzikale wendingen en persoonlijke verhalen.

Vr
13 Nov
19:00
Muziek

Jacob Spoelstra

Oudejaarsconference 2020 - 21.00 uur

Op veler verzoek komt Jacob Spoelstra dit jaar met zijn tweede Oudejaarsconference: Heil en Zegen!Met zijn Friese roots heeft Spoelstra een nuchtere kijk op de ongewone dingen in het leven.

Vr
18 Dec
21:00
Cabaret