Ga terug naar overzicht

Roué Verveer

Heppie de Peppie

Categorie: Cabaret
Datum: 01 NOV 2018Zaal: Rabozaal
Tijdstip: 20:15Prijs: € 25,00, incl. drankje

De cabaretshow Heppie De Peppie is weer op-en-top Roué: een stortvloed aan hilariteit, scherpe grappen, slimme improvisaties en zelfspot!

Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld. Zijn zalen zitten vol, zijn big smile spat regelmatig van het tv-scherm, hij heeft met zijn boek Waarom? Daarom! een bestseller op zijn naam staan en stond acht keer in een uitverkochte Ziggo Dome met Gabbers.

“Roué Verveer praat je in geuren en kleuren bij over wat hij meemaakt, er valt veel te lachen en er wordt af en toe een maatschappijkritische noot gekraakt.” - De Volkskrant

Lees meer

Maak uw avondje uit compleet!

Kom voorafgaand een hapje eten in ons Theaterrestaurant De Fabriek, we serveren al een 3 gangen theaterdiner voor slechts € 23,95 p.p. Of boek ons borrelarrangement a € 3,75 p.p. We serveren in de pauze (of na de voorstelling) een borrelplank met heerlijk hapjes en zetten uw gewenste (pauze)drankje erbij klaar. U kunt het borrelarrangement direct meeboeken tijdens het bestellen van uw kaarten. Het theaterdiner kunt u ook direct meeboeken of reserveren via onderstaande button. < Meer info

Reserveren

Ik wil graag een tafel reserveren in het theaterrestaurant.

captcha
Ga terug naar overzicht
Onze bezoekers keken ook naar:

Marc De Hond

Voortschrijnend Inzicht (try-out)

Het leven van Marc de Hond is één grote aaneenschakeling van verandering: van internetondernemer tot 3FM-dj en van voetbalkeeper tot rolstoelbasketballer bij Oranje. In zijn nieuwe theatervoorstelling ‘Voortschrijdend inzicht’ legt Marc uit hoe hij tegen wil en dank expert werd in omgaan met verandering.

Za
06 Okt
20:15
Cabaret

Wubbo's last words: Save the Earth

Jörgen Raymann, Bert Heerink e.a.

Beleef het leven en de dromen van één van Nederlands meest inspirerende persoonlijkheden; Wubbo Ockels. Met Jörgen Raymann in een show vol humor, een mega-groot videodecor, een 11 mans liveband en de geweldige zang van Bert Heerink (Vandenberg).

Vr
18 Jan
20:15
Muziek